Uniklo ze scénáře: Smrt v Ulici byla vražda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo ze scénáře: Smrt v Ulici byla vražda!

Pešková nezemřela náhodou, jde o vraždu!
Pešková nezemřela náhodou, jde o vraždu! (Foto: TV Nova)

Je to více než jisté! Postavu Kláry Peškové, kterou hrála Hana Ševčíková (43), někdo v seriálu Ulice zavraždil. Případ teď začnou vyšetřovat dva detektivové.

Do seriálu podle informací deníku Aha! nastoupí posily právě dnes. Emil Horváth a Jan Holík se coby detektivové mjr. Petr Kadlec a kpt. Jiří Herman pustí do nelehkého vyšetřování, při kterém půjde jen o jedno – najít a zatknout viníka smrti Kláry Peškové. „Budou zkoumat každý detail a výslechy se nakonec nevyhnou téměř žádnému obyvateli Ulice. Skoro všichni totiž měli k činu motiv. Dvojici detektivů tak čeká mravenčí práce, při které budou postupně rozkrývat, co se v osudný den stalo,“ řekla Aha! PR koordinátorka Ulice Lída Bártíková.

Zemanův Gajdoš znovu v akci

Detektivy, kteří v Ulici vyšetřují smrt Kláry Peškové, si zahráli Jan Holík a Emil Horváth (68). Pro něj to rozhodně není poprvé, kdy ztvárnil roli ochránce zákona. Před 40 lety se totiž právě on stal prvním slovensky hovořícím spolupracovníkem majora Zemana v jeho populárních Třiceti případech. V roli mladého poručíka Gajdoše se poprvé objevil v dílu Tatranské pastorále a jak se později ukázalo, byl to právě on, kdo se měl stát Zemanovým nástupcem.




Přečtěte si
henes
11. 2. 2014 • 09:54

škoda že se nemůžu dívat na podobný stupidní serialy na Nově nebo na Primě. .bohužel jsou jiný kvalitní programy.

johanka
10. 2. 2014 • 11:42

Také mne to napadlo, když tak zdůrazňovali esemesku, kterou poslal Peškové Jarda Hejl. On ji vyhrožoval a policie si odnesla Peškové mobil, tak jsem si říkala, že teď to spadne na chudáka Jardu. Ale jak už to v takových případech bývá, bude to někdo docela jiný, kdo se teď zdá nejméně podezřelý. Napadá mne ta "podváděná"manželka Oldy, nebo máma Lenky-Vilma Cibulková. Nechme se překvapit, ale chudák Jarda to určitě nebude

janyna
10. 2. 2014 • 11:11

Taky jsem si na to vzpomněla. To jsem zvědavá, co z toho nakonec vyleze.

bibijana
10. 2. 2014 • 10:37

Nevím,většinou mám dobrý odhad,hned jsem si řekla,že ten pád nenechají tvůrci jako nešťastnou náhodu.Nějak mě napadlo,že jí při pádu ze schodů pomohla po hádce matka Lenky,kterou hraje Vilma Cibulková.Klára vlastně nepřímo ohrozila rizikové těhotenství Lenky. Ještě je mně záhadou,co udělal ten Miloš s tou Roxy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.