Nečekané: Důvěrnosti kolegů z Ordinace Rychlého a Kociánové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané: Důvěrnosti kolegů z Ordinace Rychlého a Kociánové!

Sestřička Mirka má zlaté srdce. „Já nejsem tak naivní jako ona,“ tvrdí její představitelka Kristýna Kociánová.
Sestřička Mirka má zlaté srdce. „Já nejsem tak naivní jako ona,“ tvrdí její představitelka Kristýna Kociánová. (Foto pro Aha! - TV Nova)

V Ordinaci v růžové zahradě se schyluje k dalšímu milostnému románku! Ač se dravá barmanka Renata (Irena Máchová, 32) snaží ze všech sil ulovit primáře Mázla v podání Petra Rychlého (48), jeho pozornost se k její smůle stáčí k sestřičce Mirce. A protože teď její představitelka Kristýna Kociánová (28) bude s charismatickým kolegou Rychlým trávit mnohem více času, učinila opatření, aby tím neutrpěl její skutečný partnerský vztah.

Sympatická Kociánová je už tři roky šťastně zadaná, a tak nechtěla nechat nic náhodě. Proto Petra Rychlého, do jehož postavy se v seriálu zamiluje, raději představila svému příteli. Přece jenom by na ni mohl žárlit... „Naštěstí chápe, že takové situace moje profese přináší. S Petrem Rychlým jsem ho navíc už seznámila. Rozumí si spolu, takže to máme posvěcené,“ říká herečka.
Jako sestřička Mirka se musela smířit s tím, že nebude mít děti. To Kristýna se už na ty svoje těší. „Zatím miminko ani svatbu neplánujeme, všechno má svůj čas, ale výhledově bych si dítě určitě přála,“ svěřila deníku Aha! Kociánová, která s partnerem žije v Hradci Králové.

S jednou snídá, druhou líbá

Kvůli roli primáře Mázla je Petr Rychlý na roztrhání. Ještě se nevzpamatoval z odchodu své seriálové manželky Magdy (Markéta Plánková, 35) a už mu scenáristé do role vpisují rovnou dvě ženy.

Mezi barmankou Renatou a sestřičkou Mirkou, která se stará o jeho syna Mikuláše, lítá jako hadr na holi. Zatímco Mirka mu vyvařuje, vnadná Renata si servítky vůbec nebere. Jejich líbačku uvidíte už dnes večer.



Přečtěte si
iva.jezdik
1. 2. 2014 • 12:08

vy jste vážně nemocná - na hlavu!

nemocna
31. 1. 2014 • 23:24

Dětí jsem odchovala sedm a žádné nepotřebovalo žmoulat hadru v pusince i dudlíky brzo skončily svou práci a odnesl je Mikuláš jinému miminku co jej potřebovalo a dostalo za něj hračku, pochopilo že by hračku muselo vrátit a miminko by plakalo, k malému dítěti se má přistupovat pomalu a pohádkou, třeba i zpíváním a né vrazit mu když brečí hadru a matka si jde po svém, však až mu zoubky vyrostou at se nediví že bude mít prokousané povlečení když nebude nadosah jak říkáte šmudlík

nemocna
31. 1. 2014 • 23:10

Johanka máte stoprocentní pravdu a iva.jezdik at si tvrdí co chce nemá pravdu asi její děti také cumlají slintají nějakou hadru, je to otřesné se na toto stále dívat, to nemohli dát do filmu jiné dítě co to nedělá? to neumí matka utěšit dítě jinak než že mu vrazí hadru prý šmudlíka, v životě bych to dítěti nedala dudlík se umyje a pryč s bacilemi ale toto je shromaždovačka bacilů počínaje afty až se stanou chronické stále opakující, je to sice krásný chlapeček ale stále jej vidět s tou usmolenou hadrou v puse je hnusné, aspoň při filmování by mu jí dávat nemuseli když je na ní tak fixován, šmudlíci se používají na docela jiného né do pusinky ale na jemný dotyk po tváři a spinkání, do pusy patří dudlík nebo kousátko které se dá umyt

johanka
31. 1. 2014 • 13:56

Takže pro nás je něco podobného celkem dobře nahraditelné .....

johanka
31. 1. 2014 • 13:55

ivo, děkuji moc za vysvětlení. Dítě mám, ale nikdy jsme neměli žádného "šmudlíka" a ani nevím, že by se používalo něco podobného. Přitom si nemyslím, že jsme o něco přišli. Vím, že když dětem rostou zoubky, tak rády něco dávají do pusinky. Ale ten Filípek snad ještě nebyl v záběru, aby neměl tuto - jak říkáte plyšovou hračku v pusince. Tak se omlouvám, jsem pečlivá máma a myslím, že není ani v pořádku, když malé dítě dává do pusinky hadrovou hračku, na které se nachytá spoustu různých bacilů. Uslintaný hadrový předmět, který batole vyndá z pusinky, tak na sebe naváže všechen prach a ten koloběh se opakuje-děťátko spolyká všechny bacily .....Zakže pro nás je něco podobného celkem dobře nahraditelné Také přeji hezký den

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.