Mrtvá Ševčíková z Ulice: Už má parte! Hrušínský chystá pohřeb | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mrtvá Ševčíková z Ulice: Už má parte! Hrušínský chystá pohřeb

Klára Pešková (Hana Ševčíková) zemřela za záhadných okolností minulou středu.
Klára Pešková (Hana Ševčíková) zemřela za záhadných okolností minulou středu. (Foto pro Aha! - TV Nova)

Jen horko těžko se Rudolf Hrušínský (69) alias domovník Vlasta Pešek v nekonečném seriálu TV Nova Ulice vyrovnává se smrtí své dcery Kláry Peškové, kterou hrála Hana Igonda Ševčíková (43). S bolestí v srdci strojí funus a dnes mu konečně vytisknou i Klářino parte!

Dobrosrdečného Peška čeká dnes večer nelehký úkol. Připravit své dceři, která minulou středu zemřela po pádu ze schodů, důstojný pohřeb. „Musí rozeslat parte. To bude viset také v Peškově domě a u Nyklové v pekařství.

Bude muset vybrat i pohřební šaty, fotky a hudbu. Kvůli tomu ale musí poprvé po Klářině smrti do jejího bytu,“prozradil detaily z dnešního dílu Ulice zdroj z natáčení. „Byt je stále zapečetěný, proto tam s ním musí jít i vyšetřovatel a podepsat s Peškem protokol. Prohlídka Klářina bytu ho pořádně sebere,“ dodává. Aby toho na Peška nebylo málo, sužuje ho strach o nezvěstnou vnučku Adrianu v podání Šárky Vaculíkové (26). Ta utekla v den matčiny smrti a už se neukázala. Zatím netuší, že feťačka Adriana nemá po řadě krádeží, kterých se na své rodině dopustila, v úmyslu se vrátit. Zmešká i čtvrteční pohřeb vlastní matky!



Přečtěte si
svatadala
30. 1. 2014 • 16:51

Proč na to koukáte, když to tak haníte. Když se mi něco nelíbí už to dál neleduji. Asi koukáte, když kritizujete, tak si nestěžujte.

bobosa
21. 1. 2014 • 19:12

O větší pitchovině už pát nemužete??? Ten serial nestojí za zlámanou grešli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.