Vztahy, které nepřežily rok 2013: Kdo se rozešel a proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vztahy, které nepřežily rok 2013: Kdo se rozešel a proč?

Tahle svatba nevyšla...
Tahle svatba nevyšla... (Ladislav Křivan / Blesk)

Slzy, hádky, křik! To všechno si letos zažilo hned 14 párů showbyznysu. Jejich láska nebyla tak silná, aby překonala nevěru, žárlivost nebo velké pracovní vytížení jednoho z partnerů. Místo toho, aby polibkem zakončili rok plný lásky, dali si kopačky.

Věkový rozdíl
Petr Hapka (68) a Kateřina Klepišová (20)
Rozchod: únor
Partneři spolu žili tři roky. Věkový rozdíl 48 let se ale nakonec stal největším problémem vztahu. Ten nejvíc vadil Kateřině, která dala hudebnímu skladateli kopačky.

Nejistota
Sandra Nováková (31) a Jan Nejedlý (42)
Rozchod: březen
Tím, kdo vztah po pěti letech ukončil, byla herečka. Vztahem s producentem si zřejmě nebyla jistá, a tak si za snoubence našla náhradu v podobě režiséra Vojtěcha Moravce (26).

Filmová nevěra
Richard Krajčo (36) a Martina Poulíčková (34)
Rozchod: březen
Díky filmu Křídla Vánoc a jeho režisérce Karin Babinské (39) zkrachovalo zpěvákovo manželství. Krajčo ale tvrdí, že za rozpadem vztahu nebyla nevěra. Vztah prý přestal fungovat na partnerské bázi.


Sbalené kufry
Martin Červíček (41) a Jana Černochová (40)
Rozchod: duben
Policejní prezident šel domů, ale před vchodem už na něj čekaly jen sbalené kufry. Tak drsný byl jeho rozchod s partnerkou, poslankyní Janou Černochovou. „Neměli jsme na sebe čas,“ prozradila poslankyně.

Přechozený vztah
Diana Kobzanová (31) a Štěpán Vojtěch (36)
Rozchod: květen
Čtyři roky spolu tvořili ideální pár. Proto všechny překvapilo, když se na začátku jara rozešeli. Tím, kdo vztah ukončil, byla modelka a moderátorka. Za závodníka si našla rychle náhradu hokejistu Michala Frolíka (25).

Nečekaný krach
Aneta Vignerová (25) a Tomáš Ujfaluši (34)
Rozchod: červen
Když to vypadalo po dvou letech vztahu na svatbu, přišel rozchod. Přestože se modelka ani fotbalista nechtěli o detailech rozchodu bavit, i vrabci na střeše si povídali o tom, že za vším byly nevěry ze strany Tomáše.

Rozdílný pohled
Vendula Svobodová (41) a Vladimír Waas (54)
Rozchod: červen
Vztah prezidentky nadačního fondu a podnikatele vydržel jen půl roku. „Přestávala jsem se vedle něj cítit jako žena,“ přiznala důvod nečekaného rozchodu Vendula. Údajně měli také rozdílný pohled na život.
Tenisová výměna
Radek Štěpánek (35) a Nicole Vaidišová (24),
Adam Pavlásek (19) a Petra Kvitová (23)
Rozchody: červen
Tenisová výměna století! Štěpánek se po třech letech manželství rozvedl s Vaidišovou a začal randit s Kvitovou, která poslala k vodě zajíčka Adama. Ten to pak dal dohromady s Nicole.

Životní pád
Jakub Janda (35) a Lucie Jandová (29)
Rozchod: září
Skokana na lyžích a vítěze Turné čtyř můstků z roku 2006 opustila pět měsíců před olympiádou manželka, s níž má tříletého syna Olivera. Odlákal mu ji jednatel firmy na distribuci vozů Tatra.

Čekání na rozvod
Míša Nosková (30) a Jan Horsák (29)
Rozchod: září
Práce je pro zpěvačku na prvním místě, a proto jí dala přednost před manželstvím. Vztah neudržela ani tříletá dcera Eliška. Manželé už bydlí pár měsíců odděleně a čekají na to, až je soud oficiálně rozvede.

Zůstali přáteli
Renáta Czadernová (28) a David Ochman (36)
Rozvod: listopad
Když se před šesti roky moderátorka a kameraman brali, nikdo z nich neplánoval, že budou chodit po soudech kvůli rozvodu. Přestože důvody rozpadu manželství Renata nekomentovala, přiznala, že se nerozešli ve zlém.

Bleskovka
Václav Noid Bárta (32) a Gábina Dvořáková (23)
Rozchod: prosinec
Zpěvák a modelka zažili jeden z nejrychlejších rozchodů, za kterým stojí zřejmě žárlivost. Gábina se po rozchodu od Noida dokonce během pár dní odstěhovala.

Vánoční kopačky
Kateřina Kristelová (34) a Kamil Bartošek alias Kazma (27)
Rozchod: prosinec
Tři dny po Štědrém dnu ukončili Kamil a Katka vztah, který trval rok a půl. Důvodem rozchodu měla být přehnaná žárlivost ze strany moderátora. Ten dokonce už vyhlásil konkurz na novou holku.




Autor:  zej

Přečtěte si
amazonka84
31. 12. 2013 • 13:22

Mě taky nevydržel vztah. Byl to divnej rok

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.