"Spravedlivý" Marek Eben ve StarDance: Proč nadržuje Kuchařové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

"Spravedlivý" Marek Eben ve StarDance: Proč nadržuje Kuchařové?

Kuchořová a Ondera jsou ve finále.
Kuchořová a Ondera jsou ve finále. (Foto Aha! – Martin Hurda, Roman Souček, ara)

Během sobotního StarDance se moderátor Marek Eben (55) pasoval na ochránce modelky Táni Kuchařové (25). Brojil proti čtenářům, kteří o ni na internetu píšou »zlé« komentáře. Proč se ale nezastal další blonďaté finalistky, Aničky Polívkové (34)?

Marek Eben už týdny pěje ódy na krásu přítelkyně Ondřeje Brzobohatého Taťány Kuchařové. Když se v sobotu objevila na podiu, hned spustil další lichotky. „Vídám se tu s Taťánou už dva měsíce a musím říct, že mě pořád překvapuje. Jednak svou pracovitostí, jednak tím, že se nikam necpe, a jednak také takovou statečností, s jakou snáší komentáře na internetu, kde píšou lidé, kteří sice nikdy neměli příležitost se s Taťánou setkat, ale vědí přesně jaká je, jak se chová a co cítí. Těm lidem bych popřál, aby nesoudili lidi, které neznají,“ vzkázal Marek Eben divákům.

A když se objevila na podiu dvojice Anička Polívková – Michal Kurtiš, tak Eben ustal v přemíře lichocení a dokonce na adresu tohoto páru poznamenal, že "nejsou moc nápadní" .

Zřejmě oslněn krásou bývalé Miss World se zapomněl zastat druhé finalistky, která v internetových diskuzích musí také čelit nepříjemným a drsným útokům, vedeným především proti jejímu výraznému nosu a podobě s otcem Bolkem. Co ji někteří vzkazují?

 „Jo jo, velká krasavice. Připomíná kobylu!“

„Je hodně podobná svému tatínkovi, což holce neprospívá! Spíš naopak!!!“

„Polívková mi nápadně připomíná pometlo“

„Není se co divit. Geny má po ožralci, tak co. Nepadla daleko od flašky.“

Možný by neškodilo, kdyby se takový gentleman, za jakého je Marek Eben považován, příště rytířsky zastal i druhé křehké finalistky.



Přečtěte si
edea
25. 12. 2013 • 13:23

Jak koho!Polívková se nechala odbarvit taky proto,že když uváděla nějaký pořad v TV s Terezou Maxovou,tak si je pletli i pořadatelé.Kvůli nosu a všimli jste si Kurkové?Přijela jako každý rok do Děčína za rodiči a takovou šklebu jsem snad ještě neviděla.Co pořád máte proti Anně?

ninka64
19. 12. 2013 • 14:25

A kam jsi to dotáhl ty ?K počítači, kde smolíš ty své závistivé zkazky. Táňa je nejen krásná , ale i inteligentní a že se ve světě nestratí, tím si buď jist.

formi1972
19. 12. 2013 • 13:59

Hloupost a omezenost zamindrákovaných lidí - to je ta fůra negativních reakcí nejen na Táňu Kuchařovou, ale teď už i na pana Ebena!?!?! Většina z vás, co si tu plácáte játra, sprostě urážíte a víte přesně kdo jaký je a co cítí, v životě nic nedokázala. Nesaháte po kotníky ani jednomu z výše zmíněných. Za chvíli budete snad Táňu Kuchařovou srovnávat s Bartošovou? Některé reakce jsou snad ještě horší než samotný bulvár, na který se tu reaguje. Z obojího se slušným lidem dělá šoufl.... Ale nechápu všechny ty pohoršené. Pokud se Vám někdo nebo něco nelíbí, tak se na to prostě nekoukejte. Moje favoritka na vítězství je Táňa Kuchařová. Panu Brzobohatému jeho štěstí a lásku ze srdce přeji. A Anička Polívková ?- tak ta je také moc dobrá a rozhodně překvapila. Ale vítězkou může být asi jen jedna.

jade
18. 12. 2013 • 18:43

Kuchařová je za zenitem. V zahraničí neuspěla a tak se snaží v ČR. Musí trochu pohnout, buď někoho prachatého ulovit anebo se vyšvihnout na vrchol vedle takové Lucie Bílé anebo Džambule.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.