Izer je Skot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Izer je Skot!

Zdeněk Izer předvedl, že umí zahrát kohokoliv, i Skota.
Zdeněk Izer předvedl, že umí zahrát kohokoliv, i Skota. (Aha! Marek Pátek)

PRAHA „Teď jsem Skot, zítra budu Gott,“ smál se bavič Zdeněk Izer (39) v převleku za vousatého Skota. Na otevření pražské restaurace Kamera tak mohli hosté vidět pěvecká vystoupení mnoha zahraničních hvězd a lidí různých národností, ovšem za každým se skrýval Zdeněk Izer. A »novácký« sporťák Pavel Poulíček (31) skončil na zemi! Zaujala ho totiž hvězda slávy věnovaná pohádkovému Krtečkovi.

„Dobrá jídla mám rád, zejména českou kuchyni. O Vánocích vždycky přiberu, až letos jsem výjimečně zhubnul, protože jsem měl menší zdravotní potíže,“ řekl Pavel Poulíček, který se více než bohatému rautu věnoval bowlingu. Miss Petra Minářová se nejvíce zasmála zprávám o tom, že by měla být těhotná. „Možná to vzniklo na základě toho, že moje kobyla porodila hříbátko,“ spekulovala modelka.

Večer plný dobrého jídla a bowlingu, kterému nikdo neodolal, měl v programu také soutěž v čepování piva. Miss Kateřina Stočesová si vedla jako dokonalá profesionálka, modelka Martina Dvořáková byla opatrnější a Petra Minářová předvedla, že by se čepováním piva zřejmě nikdy neuživila. Misska Lucie Váchová se zase nejvíce věnovala jednomu muži tříměsíčnímu synovi režiséra Marcela Bystroně, v jehož připravovaném filmu Modelky mimo zákon si zahraje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.