Přehled majetku Andreje Babiše: Kolik má domů, bytů, chalup, pozemků a aut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přehled majetku Andreje Babiše: Kolik má domů, bytů, chalup, pozemků a aut!

Andrej Babiš
Andrej Babiš (MARTIN PEKÁREK RINGIER AXEL SPRINGER / Paparazzi)

Poslanci zvolení za hnutí ANO zveřejnili na webových stránkách hnutí svá majetková přiznání, některé údaje v nich ale neuvádí. Podle mluvčí ANO Radky Burketové se poslanci dohodli, že například údaje o výši hypoték či cenných papírech veřejně uvádět nebudou. I tak lze z dokumentů zjistit celou řadu zajímavých věcí, třeba to, co v Česku a na Slovensku vlastní lídr hnutí Andrej Babiš (59).

Předseda hnutí a miliardář Andrej Babiš v dokumentu uvádí, že kromě stoprocentního vlastnictví firem skupiny Agrofert a firem SynBiol a Kostelecké maso uzeniny vlastní rodinný dům v Průhonicích a byt v pražské Bubenči. Pak ale také 12 pozemků. Na rodném Slovensku pak vlastní další dva rodinné domy, chalupu, 2 zahrady a ornou půdu.

Auto prý nemá žádné

Nutno dodat, že tento výčet osobního majetku může být dále zkreslený tím, že dále fakticky vlastní i majetek obřích firem, jejichž je stoprocentním vlastníkem. A podobně to bude i s auty. V majetkovém přiznání totiž Andrej Babiš neuvádí žádné auto. Proč by také nakonec měl? Jeho firmy používají několik stovek aut a sám Babiš už není v pozici, že by musel sedávat za volantem a rozčilovat se v kolonách. Od toho má přece řidiče…



Autor:  ph

Přečtěte si
prroud
4. 12. 2013 • 19:19

,podle toho kdy prispivas mi vychazi kdy se dostavas domu,takze je mi jasny,ze to v ty kolbence velice duverne znas ,a rozhodne ne jako sef ,kiskis

Shelby16
4. 12. 2013 • 00:24

Lituji pana Babiše, že nevlastní žádný dopravní prostředek, s kterým by mohl sám jezdit do práce nebo na nákupy za slevama. To já mám hezké bazarové autíčko s plyšákem a také růžové šlapací kolo !

prroud
3. 12. 2013 • 21:34

Gatese se mam zeptat? To myslis toho jak ukradl OS a pojmenoval ho "widlema" a vydelal cizim perim? Mas super vzory,jen tak dal.Dobre ze to vime,proc se ti soucasnej stav tak libi,to znamena ze taky krades! Jen pokracuj,copak nam na sebe jeste prasknes? .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.