Hlasujte v anketě: Zasloužili si herci a umělci státní vyznamenání? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hlasujte v anketě: Zasloužili si herci a umělci státní vyznamenání?

Státní vyznamenání převzala i Jiřina Bohdalová, za podporu Zemana v prezidentských volbách.
Státní vyznamenání převzala i Jiřina Bohdalová, za podporu Zemana v prezidentských volbách. (Foto: Aha! - Petr Novotný, Ladislav Křivan, Michal Doležal)

Předání vysokých státních vyznamenání se jako každoročně odehrálo u příležitosti svátku 28. října. Jak se dalo očekávat, prezident o medaile podělil i některé kontroverzní postavy. My se zaměříme na ty vyznamenané, kteří jsou spojeni se světem kultury a umění. Kdo si podle vás zasloužil metál za zásluhy?

Jiří Suchý (82) - Divadelní ikona převzala řád TGM přesto, že se dlouhodobě se Zemanem neztotožňuje.

Anketa

Zasloužil si podle vás Jiří Suchý státní vyznamenání?
Celkem 5154 hlasujících

Jiřina Bohdalová (82) - Jiřina Bohdalová známá z večerníčků o Křemílkovi a Vochomůrkovi patří stabilně k věrným podporovatelům prezidenta.

Anketa

Zasloužil si podle vás Jiřina Bohdalová státní vyznamenání?
Celkem 5315 hlasujících


Lubomír Lipský (90) - Bodrý stařík patří mezi nejvýraznější osobnosti domácí herecké scény. Vždy raději rozdával radost, než by se angažoval na politickou objednávku.

Anketa

Zasloužil si podle vás Lubomír Lipský státní vyznamenání?
Celkem 4700 hlasujících


Felix Slováček (70) - hudebník a skladatel je znám nejen pro svou hru na saxofon a klarinet, ale také jako Zemanův hlasitý podporovatel. Kandidoval i za SPOZ.

Anketa

Zasloužil si podle vás Felix Slováček státní vyznamenání?
Celkem 4368 hlasujících

Maria Uchytilová-Kučová (65) - Autorka monumentálního sousoší zavražděných dětí v Národním památníku v Lidicích se nedožila ani medaile, ani realizace svého díla.

Anketa

Zasloužil si podle vás Maria Uchytilová-Kučová státní vyznamenání?
Celkem 3481 hlasujících


Lubomír Brabec (60) - kytarový virtuóz a milovník adrenalinových sportů patří k našim nejznámějším hudebníkům i v zahraničí.

Anketa

Zasloužil si podle vás Lubomír Brabec státní vyznamenání?
Celkem 3457 hlasujících


Zdeněk Mahler (84) - Oblíbený spisovatel, scénárista a publicista se zasazuje o kulturní a historickou osvětu, především na televizní obrazovce.

Anketa

Zasloužil si podle vás Zdeněk Mahler státní vyznamenání?
Celkem 3687 hlasujících


Soňa Červená (88) - Operní pěvkyně a emigrantka se zapsala do povědomí především jako nesmrtelná představitelka Carmen, či jako interpretka v Janáčkových operách.

Anketa

Zasloužil si podle vás Soňa Červená státní vyznamenání?
Celkem 3361 hlasujících




Přečtěte si
avina
30. 10. 2013 • 09:56

Zasloužně,blahopřeji všem.Závistivcům zde-léčte svou zakomplexovanost.P.Bohdalová je herečka.Věkem prošla dobu,jako jiní...má talent.Havlová tam také byla,zapřela se a jako socha ...vynikl by vedle ní s holí shrbený,hubený,maličký Veškrna.

retino
30. 10. 2013 • 00:48

co je to za nesmysl,vyčítat Slováčkovi,že umí jen hrát na saxofon,klarinet a dirigovat? Kratochvílová umí přece také jen běhat...Každý je přece mistrem svého oboru...až na Mašíny...ti jsou vrazi

ivoadler
29. 10. 2013 • 23:09

Je mi celkem jedno, kdo dostal vyznamenání. Jsem ale rád, že utichly kecy, že by vyznamenání měli dostat Mašínové.

prroud
29. 10. 2013 • 20:08

politici nam tu nasi zemicku akorat zasmelej,rozkradou a nechaj znicit,nas nahnali a prodali do otroctvi bankam a korporacim,to vsechno jenom za vyhody a uplatky pro sebe!Nejsou k nicemu dobry,jen k devastaci zeme a naroda!

prroud
29. 10. 2013 • 20:04

nase zem ted potrebuje vlastence co ji znova osobestacnej a poctivy ekonomy,co jim s tim pomuzou! Cert vzal politiky!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.