Herečky Bohdalová vs. Kantorková: Nenávist už 25 let! Co hrozného si udělaly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečky Bohdalová vs. Kantorková: Nenávist už 25 let! Co hrozného si udělaly?

Dvě herecká esa si už čtvrt století nemohou příjít na jméno.
Dvě herecká esa si už čtvrt století nemohou příjít na jméno. (Aha! - Roman Souček, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz)

Dvě herečky, dvě sousedky. Chalupy mají Jiřina Bohdalová (82) a Miriam Kantorková (78) pár set metrů od sebe, přitom se nevídají. Proč? Nemají se snad rády? „Rozhodně se nenavštěvují a Bohdalka o tom, že má kousek od sebe kolegyni, vůbec nemluví. To samé Kantorková. Je to divný,“ kroutí hlavou obyvatelka Lhoty u Semil.

Přestože Jiřina jezdí na svou chalupu kolem Kantorkové, nenapadne ji ani stavit se tam na kafe. „Nikdy jsem u ní nebyla,“ netají se Bohdalka. To Miriam se u ní jednou zastavila. „To už je drahně let. Byla ale u mě zrovna sestra, která přijela ze Švédska. Logicky jsem se tedy věnovala víc jí,“ říká Bohdalová. Možná právě proto se Kantorková urazila a od té doby o kolegyni nechce ani mluvit.



„My se nějak nevídáme, nenavštěvujeme se a nechci o ní vůbec mluvit,“ sdělila deníku Aha! stroze Miriam Kantorková. Proč tak nepřátelská reakce? Bohdalová nad tím jen kroutí hlavou.

„Vůbec si nejsem vědoma, že by na mě měla zlost. Nikdy jsem jí neublížila, a pokud má ten pocit, může mi přece zavolat a můžeme si to vyříkat,“ řekla Aha! Jiřina. A to, že se nenavštěvují, nepovažuje vůbec za nenormální. „Já si jezdím na chalupu odpočinout a vůbec nemám chuť si povídat o divadle, o práci. Myslím, že ona je na tom stejně,“ říká Bohdalová.



Přečtěte si
zlobit
19. 8. 2017 • 17:37

Ta nasupená je Jiřina nebo Miriam ?

lalia
16. 2. 2014 • 19:06

Ikdyž člověk nevypadá na svůj věk,je tady stáří se vším všudy.Staří lidé jsou vztahovační,zpromrzelí atd.Po sedmdesátce se to začne projevovat ať si říká kdo chce,co chce.Někdo více,někdo méně,ale na každém se to podepíše.To neříkám,že musí být špatná,nemůže za to.Mám to vypozorováno ve svém okolí,buďme trpěliví,jestli se dočkáme,budeme také divní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.