Ewa Farna dostala mrazivou sms od šílence: "Zabiju tebe i tvou rodinu!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Ewa Farna dostala mrazivou sms od šílence: "Zabiju tebe i tvou rodinu!"

Ewa Farna
Ewa Farna (Aha!)

Mohlo by se zdát, že nikdo nemůže mít sladší život než dvacetiletá Ewa Farna, která si užívá slávu nejen v Česku, ale také na Slovensku a v Polsku. Jenže i mladá zpěvačka opakovaně pociťuje odvrácenou stránku popularity…

Ewa Farna má čas od času strachu. Útočí na ni totiž „fanoušci“, kteří se neštítí ničeho. „Napsal mi jeden dotyčný, že pokud mu neodepíšu, tak zabije mě i celou mou rodinu,“ svěřila se Nedělnímu Blesku Ewa, která přiznala, že to nebyla první podivná zkušenost, kvůli které musela na policii.

Už dříve jí totiž prý každý den obtěžoval jiný člověk. Pravidelně, čtyřikrát denně, vždy ve stejný čas, jí psal vzkazy. Bylo to prý hodně podivné. Ještě divnější ale bylo, když se přímo u ní doma zničehonic objevil muž, který vedl za ruku svého zhruba sedmiletého syna. Bez dlouhých řečí se sednul na gauč a začal Ewě ukazovat album s fotkami své rodiny. Prý proto, aby se s nimi seznámila. Dotyčný muž se totiž rozhodl, že Ewa se stane manželkou jeho syna, samozřejmě až ten dospěje.

Vyděšená Farna volal svému otci, který rychle přijel a poblázněného tatínka vykázal z domu. Jenže on se pak pro jistotu ještě dvakrát v následujících dnech vrátil, prý proto, aby si ověřil, zda si Ewa přece jen nechce jeho syna vzít.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.