Hrabivý Rytmus musel sklonit holou hlavu: Dara vydělává víc než on! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hrabivý Rytmus musel sklonit holou hlavu: Dara vydělává víc než on!

Rytmus a Dara Rolins
Rytmus a Dara Rolins (Marek Pátek / Paparazzi)

Zpěvák Patrik Vrbovský (Rytmus), který tak rád chlubí tím, kolik dokáže "zarobit love", tedy vydělat peněz, není podle všeho na hudebním poli zase tak žádaný, jak sám rád tvrdí. V přehledu honorářů slovenských umělců, který vydal web pluska.sk, je totiž s výdělky daleko za řadou dalších umělců i za svou milou Darou Rolins.

V žebříčku slovenských celebrit, kterým pořadatelé koncertů rádi vyplatí tučné honoráře, je na prvním městě Richard Müller (52), která si může za vystoupení v klidu říct 162 000 Kč a více. Za stejnou sumičku se na pódium postaví i Jožo Ráž (58) z Elánu.

Až pořádný kus za touto dvojicí je Dara Rolins (40), která zazpívá za zhruba 82 000 Kč. Rytmus si za svá přestavení plná rýmované zloby odnese méně, zhruba 62 000 Kč, což nicméně samo o sobě není málo. Top hvězdám se nicméně potetovaný milovník slovních výpadů podkreslených hudbou nemůže rovnat. Stejné peníze jako on dostane i mladá, ale velmi talentovaná hvězda Celeste Buckingham (26).

Je nutné dodat, že honoráře se mohou pochopitelně lišit, na cenu vystoupení interpreta má vliv řada věcí. Pořadí v pomyslné tabulce výdělků je nicméně odpovídající. Rytmus, který pochopitelně nevydělává jen na živých vystoupeních, ale zřejmě ve vztahu s Darou není tím, kdo šéfuje domácí kase…

Proč se Rytmus tak rád chlubí penězi?

Popravdě řečeno jen kopíruje styl mnohem známějších a mnohem slavnější rapperů. K interpretům této hudby zkrátka pozlátko patří a jejich fanoušci to vyžadují. Drahá auta, zlaté řetězy i prsteny – to vše zdobí světové rappery už od začátků této hudební disciplíny. Rytmus tedy jen zdárně navazuje na tradici a buduje si tak ojedinělou imidž.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.