Rytmusi, ten tě setřel! Mladý zpěvák ztrapnil milence Dary Rolins. To si ještě nikdo nedovolil… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rytmusi, ten tě setřel! Mladý zpěvák ztrapnil milence Dary Rolins. To si ještě nikdo nedovolil…

Rytmus byl poražen humorem.
Rytmus byl poražen humorem. (TV Nova, facebook, koláž Ahaonline.cz)

Když mluví Patri Vrbovský alias Rytmus, jde většinou o kanonádu vulgarit. Jasně, ono to možná k jeho projevu patří, jenže tentokrát to přehnal tak, že se dočkal odplaty. Jeden z konkurentů, které označil za nemehla a poslal je do pi*či (citujeme), si to totiž nenechal líbit.

Mezi zpěváky, které Rytmus označil za méněcenné, patřil i Ramón Beňo alias Rakby, který se u našich východních sousedů stává stále slavnějším. Právě Rakby se rozhodl na urážky reagovat. Nezvolil však oplácení sprškou laciných vulgarit, ale napsal a natočil písničku, která se rychle stala hitem. „Když mi někdo uráží mámu tím, že jsem zkurv*syn, tak je to jasná ubohost. Hlavně od člověka, který mi před měsícem podával ruku,“ řekl webu Topky.sk Rakby. „Vystřelil jsem si ze sebe i z něho zároveň,“ dodal mladý hudebník, jehož dílo shlédlo na serveru Youtube.com za tři dny skoro půl milionu lidí.

A Rytmusova reakce? Místo toho, aby uznal, že jeho sok předvedl parádní práci, když na jeho urážkách dokázal postavit hit, spustil další spršku vulgarit. „Když jsem vydával Bengoro, tak tento úlisný bisexuál zjistil, že narostly dva chlupy na jeho malém ko*otě,“ spustil Rytmus zhurta pro refresher.sk. A jak byl v ráži, tak pokračoval ve výčtu svých úspěchů a urážek Rakbyho. „Kde v té době byla zastrčená tato zženštilá ku*vička?“ dál urážel Rytmus. Jsme zvědaví, jak tentokrát odpoví Rakby.

Autor:  ph

Přečtěte si
bobosa
12. 9. 2013 • 08:28

Nejhoší na tom je že žije z jeho kretenizmu kterej se líbí naší nevychovane pubertální mládeži..nebejt nich tak je v pí....

lillyli
12. 9. 2013 • 07:53

Obávám se, že toho se nedočkáš. Množí se tak, že to tu bude za 20let podle statistik vypadat jako v Maďarsku. Tam je na ZŠ většina žáků rómského původu.

lillyli
12. 9. 2013 • 07:51

To je i můj názor. Blbeček si představuje demokracii dost podivně. A právě pro něj a jemu podobné by měly být dány nějaké mantinely.

bobosa
11. 9. 2013 • 23:16

Asi by to chtělo aby jsme ho všichni na jeho facebooku denně pořádně vyfucko.......

bobosa
11. 9. 2013 • 23:14

Šak on jednou přes tu jeho morgošskou tlamu dostane..nebojte...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.