»Kokta« z Talentu promluvil o tátovi: Matku týral a o mně nechtěl slyšet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Kokta« z Talentu promluvil o tátovi: Matku týral a o mně nechtěl slyšet!

Mirek Sýkora uchvátil národ, otce ale nezajímá
Mirek Sýkora uchvátil národ, otce ale nezajímá (Foto FTV Prima, ara)

Od tří let trpí vážnou poruchou řeči kvůli svému otci. Přesto mu to nevyčítá, stejně jako to, že vyrůstal bez něj. Nikdy však talentovaný zpěvák Mirek Sýkora (25) svému otci neodpustí, jak zacházel se svou manželkou.

„Ponižoval mámu i během jejího těhotenství. Říkal jí, že je hnusná, tlustá. Psychicky ji týral, ale ona to nikomu neřekla. Chtěla, abych měl otce,“ vypráví Mirek. Vada řeči u něho propukla ve chvíli, kdy se při jedné vzácné návštěvě loučil se svým otcem.

Nechtěl ho nechat odejít a propukl v hysterický pláč. Od té doby se potkali jen párkrát, táta o něj zájem neměl. „Viděl mě třináctkrát v životě a vždy jenom na malou chvíli. Nikdy mi nepřinesl ani jedinou hračku, nikdy mi nenapsal k narozeninám ani na Vánoce. Ani po mém účinkování v Talentu se neozval,“ lituje Mirek.



Autor:  kot

Přečtěte si
illis
5. 10. 2013 • 21:20

chlop Vada řeči může mít různý původ, tak se nemontuj do toho, čemu nerozumíš. Psychická podstata podmíněná silně nepříjemným zážitkem v dětství není ojedinělá.

illis
5. 10. 2013 • 21:17

Jen primitivní redaktor si dovolí napsat označení "Kokta" z Talentu a ještě k tomu v titulku článku. Tenhle mladík nádherně zpívá a to, že má vadu řeči, je nestoudné od redaktora na to ještě tímto způsobem upozorňovat . Ani se šířeji nezmínil o nádherném zpěvu, ale hrabat se mladíkovi v životě, na to pisálky redakční užije. Hnus redaktore .

miap
5. 10. 2013 • 16:27

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.