Marta Jandová: Těžký porod a obavy o miminko! Máme fotku Marušky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marta Jandová: Těžký porod a obavy o miminko! Máme fotku Marušky

Marta Jandová s Mirkem Vernerem před porodem.
Marta Jandová s Mirkem Vernerem před porodem. (Foto: Aha! - Marek Pátek)

Slavná dcera slavného otce přivedla na svět dcerku Marušku. O tom jsme vás již informovali. Co ale nevíte, je, že porod byl velmi náročný. Marta Jandová (39) navíc prožívá úzkostné stavy a o děťátko se velmi bojí. To je v poporodním období celkem běžné, za pár měsíců se to poddá. Konec konců má vedle sebe milujícího manžela, gynekologa Miroslava Vernera. Chcete vědět, co se Martě honí hlavou?

Nesnáze v těhotenství

"Těhotenství bylo hezký, mně se strašně líbilo. Já jsem byla nejvíce pyšná na to, že mi roste bříško,“ prozradila Marta, která nicméně musela 3,5 měsíce ležet na tzv. rizikovém. „Takže jsem nemohla ven, nemohla jsem nikomu to bříško ukázat… A při porodu pak byli trošku komplikace. Tady housenka byla strašně malinká a měla šňůru okolo krku. Proto jsme se dohodli, že jí půjdeme naproti,“ prozradila Marta Top Star magazínu, který můžete vidět večer na Primě.

Porod císařským řezem

Porod proběhl císařským řezem a partner Mirek jí při tom držel za ruku: „Byl se mnou za plentou. Většina porodníků nechce rodit vlastní děti, a tak byl pro mě psychickou oporou. Nic jsme neviděli, pak jsme najednou uslyšeli, jak malá začala brečet, a to byl nejkrásnější okamžik," popisala porod pro Šíp.

Nemůže se dívat na zprávy

"Mívám teď velké problémy s tím, dívat se na příběhy méně šťastných rodičů, kterým se narodilo nemocné miminko," svěřuje se zpěvačka. V rodině Jandových jsou dispozice ke zhoubné rakovině a Marta je proto na téma zdraví velmi citlivá. "Nejvíc se mě dotýkají reportáže ve zprávách. Nemohu se na ně vůbec dívat, v tu chvíli panikařím a cítím obrovský strach. Nedávno se mi stalo, že jsem kojila Marušku a nemohla jsem přepnout televizi. V tu chvíli jsem si dala ruku před obličej a začala jsem si nahlas zpívat, aby se ke mně ty špatné zprávy nedostaly," řekla o svých pocitech Marta. V rodině Jandových jsou dispozice ke zhoubné rakovině a Marta je proto na toto téma citlivá.







Přečtěte si
govana
21. 11. 2013 • 10:42

ouhlas,kdybych dostala zadarmo lístek na její prý dle ní obdivuhodné vystoupení zahodím je.Tato paní je už jen paní chamtivá podnikatelka.Nepamatuji si že by měla novou píseň.Všude omílá jen své staré hity .Ano na Gotta u nás měl snad Bohuš ani Klus na něj nemá ale je to o tom čím i zpěvák zaujme a to Klus vyhrává.Kabáti také než by nazpívali nové hity raději si zopakují ten starý koncert velkolepý.A jsou tu dobré kapely druzí jim šlapou na patu ale Kabát je nepustí to samé jako Bílá.Kapela Nightwork je děs .Marta Jandová dokázala sama daleko více než Bílá sama se v cizině vypracovala atd .Lucka Vondráčková ta je známá opravdu díky tetě a také její písně jsou nudné.Za zlatou slavici bych klidně zvolila DEBI která se sama vypracovala a i když zpívá anglicky její plus, Bílá nebyla schopna za její kariéru se naučit plynně mluvit anglicky natož zpívat přitom zrovna její hlas by byl super v AJ.Klidně i Verona je dobrá i když má spíše disco skladby je to pohodová hudba než znuděné dlouhé táhlé songy od Bílé.

anezat
30. 9. 2013 • 23:47

belaa
30. 9. 2013 • 18:39

jo miliony zenskejch rodi a nikdo je nelituje.jen jandova je chudinka .myslim si ze vubec netrpela.

eisenbieger
30. 9. 2013 • 17:07

psal mi bohatypodnikatel (to je pepa kokta) ze prej te piichal , prej uz nikdy , pekac zamastenej a vousy az na kolena ...mrkni na jeho google+ ...to byla vlastne odpoved kdyz sem mu simsnul aby mi popsal jakou mas kunditschku

tarka
30. 9. 2013 • 15:06

Jaký těžký porod??? Žádný se nekonal, dítě vyndali císařským řezem! Jinak podle Marty Jandové byla holčička malinká, ale na té fotografii to dítě vypadá tak na 6 měsíců...ale co se dá od Aháčů, mladších sourozenců Pleskáčů čekat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.