Žilková zuří: Pravda o mé sterilizaci! Chtěli mi vzít dělohu, troubové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žilková zuří: Pravda o mé sterilizaci! Chtěli mi vzít dělohu, troubové!

Veronika Žilková
Veronika Žilková

PRAHA – Pošlapaná. Přesně tak se včera cítila Veronika Žilková (45), když si o sobě přečetla na titulní stránce jedněch novin, že půjde po porodu na sterilizaci! „Nikdy jsem nic takového neřekla a nic takového neplánuji! Je to lež! Navíc je to nechutné a velmi intimní,“ rozohnila se populární herečka, matka sedmi děti, která je nyní znovu v šestém měsíci těhotenství.

Pošlapaná. Přesně tak se včera cítila Veronika Žilková (45), když si o sobě přečetla na titulní stránce jedněch novin, že půjde po porodu na sterilizaci! „Nikdy jsem nic takového neřekla a nic takového neplánuji! Je to lež! Navíc je to nechutné a velmi intimní,“ rozohnila se populární herečka, matka sedmi děti, která je nyní znovu v šestém měsíci těhotenství. „Používají slova, která ani neznají. Sterilizace je barbarský zákrok, který nepatří do našeho století. Je to potupné,“ hartusí Veronika Žilková.

„Můžu být ráda, že nejsem vdaná. To by o mně určitě psali, že se rozvádím,“ říká herečka, které se informace o tom, že se chystá na sterilizaci, osobně velmi dotkly. „Je to potupa, to je jako by muž řekl, že se nechá vykastrovat. Pravda je pouze to, že jsem na otázku, jestli v budoucnosti plánuji ještě další dítě, odpověděla, že ne! A oni si z toho vymysleli, že se nechám sterilizovat, to je slovo, o kterém snad ani nevědí, co znamená,“ dodává vlastní matka pěti dětí a dvou adoptovaných, která s partnerem Martinem Stropnickým čeká po devatenáctiměsíční Kordulce druhé společné dítě, syna.

Encyklopedie praví, že sterilizací rozumíme umělé vyvolání sterility, kterého se dosahuje chirurgickým zákrokem. Zákrok brání oplodnění, ale neodstraňuje ani nepoškozuje samotné pohlavní žlázy. Sterilizace se u žen vykonává podvázáním vejcovodů, u mužů podvázáním chámovodů. „Psali tam, že odevzdám dělohu, což je nesmysl. Museli se zbláznit,“ pokračuje Žilková. „Pět porodů ale jinak doopravdy stačí. Na Ukrajině dávají matkám za pět dětí mikrobus a doživotní slevu na plyn a elektřinu,“ uzavírá téma Žilková s tím, že další těhotenství už skutečně neplánuje.

Mimochodem – včera také deníku Aha! prozradila, že ve stejný den, kdy budou křtiny, bude konečně i svatba s Martinem Stropnickým! Takže už možná na jaře...!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.