Urozený trapas: Monacká princezna Caroline přišla v gumových botkách s prsty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Urozený trapas: Monacká princezna Caroline přišla v gumových botkách s prsty!

Princezna předvedla hodně zajímavé botky.
Princezna předvedla hodně zajímavé botky. (Reuters, koláž Ahaonline.cz)

Často bývá označována za jednu z nejlépe oblékaných žen světa a dámu s vytříbeným vkusem. Jenže teď monacká princezna Caroline (56) způsobila módní poprask.

Na večírek, pořádaný v rámci podpory národního muzea, dorazila v bizarních botkách. Ty vypadaly, jako by je odřízla z kusu gumy, navíc měly nalakované a podivně vystouplé »prsty«. Absurdní obuv přitom vyrábí renomovaná značka Céline.

Elegantní šaty, velké náušnice a... Dole něco šíleného.

Prapodivné »prstové« botky.

Přečtěte si
popocatepetl
24. 9. 2013 • 14:56

Jaký trapas???? Prostě se jen móda posunula zase někam dál a do provinčního Aha to ještě nedošlo. Když Louis Reard přišel po válce s bikinami, to byl tedy trapas! 40 let předtím dokonce plavkyně šla do vězení za to, že si na veřejnosti oblékla plavky, které měly kalhotky do pasu a nad nimi až k podprsence kus holého břicha! Když Viviene Westwood přišla s miniskukněmi, to byl tedy megatrapas! Nebo móda 70. let, to byl panešku nevkus! Ale nakonec v tom chodili všichni, co na to měli, a "guru" Františka určitě šmejdila po Tuzexech, aby z té "krásy" také něco sehnala. A co teprve boty na vysokých platformách v renesanci, 70. letech i nedávno - nevkus non plus ultra! Nebo sportovní boty k sukni (mimo tenisový kurt) - ještě před 20 lety nevkus nejhrubšího zrna, dnes u dívek normální. Móda není vždycky vkusná, ale vkus se holt v čase posunuje a mění a není to vždycky špatně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.