První VIDEO hereckého "umění" missky Kuchařové. Trapas, nebo ne? Oznámkujte ji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

První VIDEO hereckého "umění" missky Kuchařové. Trapas, nebo ne? Oznámkujte ji!

Taťána Kuchařová se v seriálu proměnila ve pěknou potvoru.
Taťána Kuchařová se v seriálu proměnila ve pěknou potvoru. (TV Nova)

Už dnes večer nám poprvé na televizní obrazovce ukáže Miss Wordl Taťána Kuchařová (25). V seriálu Gympl si zahraje se svým milencem Ondrou Brzobohatým (30). Podařilo se nám s předstihem získat video s Taťánou. Co na její výkon říkáte?

Kuchařová se pomalu, ale jistě přesouvá z modelkovského světa do světa televizního. Asi nelze považovat za náhodu, že jak v Gymplu, tak ve StarDance se objeví společně se svým partnerem Ondrou Brzobohatým. Oblíbený herec a moderátor zjevně tu a tam ztratil slůvko u vlivných bossů televizí. Jenže otázkou zůstává, jak se Taťána s herectvím, které jiní studují dlouhá léta, popere. Podívejte se na první ukázky, které nás v redakci rozhodně zaujaly. Nebudeme ale prozrazovat, zda pozitivně, nebo negativně. Udělejte si vlastní názor a výkon Táni oznámkujte.

Video se připravuje ...


Co bude Táňa v Gymplu hrát?

Vztah Adama a Denisy (Kristýna Leichtová) projde těžkou zkouškou! Už zítra večer navštíví v Gymplu s (r)učením omezeným Adama (Ondřej Brzobohatý) jeho bývalá láska ze studií Kristýna v podání top modelky a Miss World Taťány Kuchařové. A hned jak se objeví, způsobí erotické dusno.

Video se připravuje ...


Pro Taťánu Kuchařovou je role v Gymplu seriálovou premiérou. „Nejtěžší pro mě bylo začít se smát na povel. Hraní mě ale moc baví. I ve své profesi jsem musela někdy hrát, tak mi to není úplně cizí,“ říká modelka. Taťána Kuchařová ztvární sobeckou manipulátorku, která umí využívat své okolí, zejména chlapy. Hraje chudinku, která potřebuje zachránit, ale má ve skutečnosti vše pod kontrolou.

Anketa

Oznámkujte herecký výkon Taťány jako ve škole
Celkem 1656 hlasujících

Přečtěte si
tetajulca
19. 9. 2013 • 11:14

Ondro, kam jsi oči dal ?! je ošklivá a má "zaječí pysk" nebo je to uměle upravený horní ret ?

lillyli
18. 9. 2013 • 13:14

Ale je vidět, že se špatně líčí a asi není příliš fotogenická, a proto neprorazila v modelingu. Bez nalíčení je totiž mnohem hezčí a vypadá mladší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.