Princové William a Harry vydělali voláním pro charitu stovky miliard! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Princové William a Harry vydělali voláním pro charitu stovky miliard!

Podle výsledků šlo oběma volání velice dobře
Podle výsledků šlo oběma volání velice dobře (Reuters)

V rámci vzpomínkové akce na oběti teroristického útoku v New Yorku 11. září 2001 se britští princové William (31) a Harry (28) stali burzovními obchodníky. Uzavírali odchody jménem společnosti BGC Partners, která ve své newyorské centrále před 12 roky ztratila 658 zaměstnanců. Část peněz, co urození mladíci vydělali, šla tedy i pozůstalým.

A že se otáčely sumy! Jedna z transakcí, kterou princové po telefonu dojednali, byla v rekordním objemu 625 miliard korun! „K čertu, slyšel jsem dobře? Bavili jsme se o miliardách?!“ divil se William. A když byl ujištěň, že ano, utrousil: „Sakra, měli bychom tu pracovat!“


Harry byl v jednáních prý ještě úspěšnější, s obchodníky navíc skrz sluchátko neustále žoviálně žertoval. „Brácha? Jo, ten je zrovna na drátě. Žvaní o dětech...,“ pravil a hned bratra, pořád ještě novopečeného otce syna George, okřikl: „Hele, neflirtuj a makej!






Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.