Havliš jde od válu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Havliš jde od válu!

Vítek Havliš v televizi postrádal jistotu. Chce ji najít mimo média.
Vítek Havliš v televizi postrádal jistotu. Chce ji najít mimo média. (Aha!: Lucie Vjaterová)

PRAHA – Potvrzeno! Moderátor Vítek Havliš (29), který na konci února odchází ze Snídaně s Novou i rádia Implus, míří pryč ze světa showbyznysu!

Potvrzeno! Moderátor Vítek Havliš (29), který na konci února odchází ze Snídaně s Novou i rádia Implus, míří pryč ze světa showbyznysu!

Od března bude pracovat v České pojišťovně, kde bude mít na starosti významné klienty společnosti! „Na Impulsu ale přeci jen čas od času budu, rád bych také dál moderoval různé společenské akce,“ prozradil Vítek deníku Aha!, který o jeho odchodu informoval první. A proč se rozhodl televizní svět opustit? „Necítil jsem ve Snídani s Novou jistotu, už delší dobu se plánují různé změny a nikdo z nás moderátorů si není jistý, že v pořadu budeme mít své místo i po jejich naplnění. Proto raději odcházím sám, než abych se za pár měsíců dozvěděl, že končíme,“ dodává populární moderátor, jehož odchod jistě opláče celá řada fanynek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.