Sámer se těší na Rusky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sámer se těší na Rusky!

Sámer Issa v nahrávacím studiu s ruským textem svého nového hitu, se kterým chce dobýt ruské hitparády.
Sámer Issa v nahrávacím studiu s ruským textem svého nového hitu, se kterým chce dobýt ruské hitparády. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Sámer Issa (21) chodil na lekce ruského jazyka. „Dvě hodiny denně jsem chodil k manažerovi skupiny Tatu Juraji Nikitinovi, kde jsem se poctivě učil text k písni,“ svěřil se nám Sámer, který se nyní připravuje na turné po Rusku, kam se chystá odjet na konci března.

Sámer Issa (21) chodil na lekce ruského jazyka. „Dvě hodiny denně jsem chodil k manažerovi skupiny Tatu Juraji Nikitinovi, kde jsem se poctivě učil text k písni,“ svěřil se nám Sámer, který se nyní připravuje na turné po Rusku, kam se chystá odjet na konci března.

A pro tento účel také Sámer nahrává ve studiu rusky nazpívaný song Až zastavíme čas, ke kterému se vyrobí i klip v ruské podobě, a následně na to bude bojovat o čelní umístění v ruských hitparádách. „Myslím si, že Sámer by mohl na východě uspět. Je to nejen dobrý tanečník a zpěvák, ale také atraktivní kluk, který by se dívkám v Rusku mohl zalíbit,“ řekl deníku Aha! zpěvákův manažer Jan Nejedlý. „Ten projekt je velmi zajímavý, tak proč do něj nejít a nezkusit to,“ dodal zpěvák, který by měl mít první vystoupení v Moskvě. „Rusky se zatím nedokážu domluvit, ale myslím, že tam to doženu. S nějakými pěknými holkami,“ dodal se smíchem proutník Sámer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.