Slavný věštec Vlastík Plamínek: Předpověděl výhru 45 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Slavný věštec Vlastík Plamínek: Předpověděl výhru 45 milionů!

Vlastík Plamínek
Vlastík Plamínek (Foto Aha! - Daniel Černovský)

Proslavil se na televizní obrazovce, kde svéráznými metodami na dálku léčil lidi a věštil jim budoucnost. Pomocníky jsou mu andělské karty, čarodějnická koule, tabák a také už neodmyslitelné bubínky. Sledovanost na serveru Youtube se počítala na statisíce. A do své talk show ho pozval i Jan Kraus. Řeč je o svérázném věštci a léčiteli Vlastimilu Brůčkovi, kterého všichni znají spíše pod jménem Vlastík Plamínek.

Od třinácti léčitelem

K tajemnu tíhl odmalička. Už ve svých deseti letech cítil, že se brzy něco stane, že se blíží neštěstí. „Jen jsem to tehdy ještě nedokázal rozšifrovat,“ vzpomíná Plamínek. Věděl, že má v sobě to, co ostatní ne. „Postupně jsem se začal orientovat v počasí. Dokázal jsem s předstihem říct, jak bude. Informace mi předem přicházely i o přírodních katastrofách a živelných pohromách,“ dodává.

A brzy už se vyznamenal i jako léčitel. „Bylo mi asi třináct, seděli jsme u příbuzných. Dotyčné ženě jsem diagnostikoval ledvinový kámen. Ona se tomu smála, ale raději přece jenom pro klid v duši zašla k lékaři. Vyšetření ukázalo, že jsem měl pravdu.“


Stala se z něj rosnička

Na to, aby mohl dál rozvíjet své schopnosti, musel ale na čas zapomenout. Rodiče vyžadovali seriózní školu, seriózní zaměstnání. „Vychodil jsem průmyslovku, obor optika – sklářství. Jednu chvíli pak pracoval i jako vlakvedoucí,“ popisuje svou další životní etapu. Svůj sen, poslání, pro které byl, jak sám říká, zrozen, si ale vzít nenechal.

„Začal jsem studovat astrologii, numerologii, psychoterapii, další příbuzné ezoterické obory a přečetl spousty odborné literatury. To mi dalo hodně,“ konstatuje. A změnil i povolání. „Začal jsem pracovat v jednom regionálním vysílání jako meteorolog, rosnička… Byl jsem jako ryba ve vodě, odjakživa jsem si povídal s přírodou.“

Stále více ale pomáhal lidem. Klientů přibývalo, až si nakonec mohl otevřít vlastní poradnu. „Ještě před deseti lety jasně převažovaly ženy, teď je to půl na půl, možná že i o něco víc přichází mužů,“ říká Plamínek. „Dříve se všichni ptali na vztahy, lásku, kariéru a zdraví, dnes většinou na důležitá životní rozhodnutí, kdy co načasovat, jak vést jednání, ve kterém oboru podnikat,“ dodává muž, který dokáže také vyléčit řadu zdravotních problémů. „I vážná choroba jde přemoci lehkou formou,“ je přesvědčen.

Mezi zajímavosti patří, že Plamínek dokáže předpovědět čísla, která by si lidé měli vsadit, Podle svých slov poradil i muži, který později na daná čísla vyhrál 45  milionů korun.





Přečtěte si
paralenka
14. 8. 2013 • 21:30

Až na to, že jste zrovna na AHA . Ale jinak jo, číst bulvár je ztráta času, takže jen tehdy, pokud se nudíte a pro pobavčo

opportunity
13. 8. 2013 • 22:26

To letiště obsadit museli ne proto, že věří věštkyni, ale proto, že je potenciální nebezpečí, že tam tu bombu dá ona, aby potvrdila, že má pravdu. Stejně musí prověřovat každé jiné hloupé volání o bombě.

teufel
13. 8. 2013 • 14:20

Slavný věštec?Tak to zírám, protože většině lidí slouží jen k smíchu a pobavení.

abvydavatelstvi
13. 8. 2013 • 12:19

Pamatujete si když zvolili před lety Paroubka...... a jedna ženská volala na vládu že je vestkyne a že měla vidění že se chystá na Ruzynske letiště atentát .... na příkaz Paroubka vojska a policie ten den obsadili Prahu i letiště a nic se nestalo.... jenom Paroubek měl ostudu..... věštírny a věštci jsou obrovský podvod..... provozuji to lidé kterým se nechce pracovat a lehce tímto způsobem přichází k penězům.... Zapamatujte si všichni že myšlenky utváří naši budoucnost.... jak myslíme tak se máme... pokud lidé myslí negativně... tak se jim stávají negativní zážitky a nedaří se jim... Pokud lidé mysli pozitivně a zbytečně si nekomplikuji ničím a nikým život.... tak těm se ve všem daří..... to jak se máme záleží jenom na nás... na nikom jiném.... my rozhodujeme o sobě....!!!

lmchb
13. 8. 2013 • 10:20

Proč si je nepředpověděl sám?......kdyby to bylo tak jednoduché, tak dneska nemusí lidem předpovídat ko......ny a užívá si luxusu a peněz.Další šarlatán co z lidí mámí peníze. ten Blesk už fakt neví co už psát......přestávám hopomalu číst, protože ty články to už je fakt hnůj......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.