Dolinová ve výslužbě: Televize o ni už nemá zájem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dolinová ve výslužbě: Televize o ni už nemá zájem!

Michaelu Dolinovou zdobí stále štíhlá postava. Cvičení ji nebaví, kondici nabírá nejraději tenisem nebo na zumbě.
Michaelu Dolinovou zdobí stále štíhlá postava. Cvičení ji nebaví, kondici nabírá nejraději tenisem nebo na zumbě. (Aha! – D. Černovský, M. Hykl, TV Prima)

Jako hub po dešti vyrostlo v poslední době mlaďounkých a půvabných moderátorek. Zato jejich zkušenější kolegyně »třou bídu s nouzí«. Ještě před pár lety se o ně televize praly, dnes pláčou: „Nemáme práci!“ Problémy má Martina Gavriely (34) i Michaela Dolinová (49).

Jsou okoukané, nebo se na ně prostě zapomnělo? Sexbomba Martina Gavriely, kterou si ještě loni hýčkala Prima Love, je dnes v natolik zoufalé situaci, že o zaměstnání prosí i na internetu: „Hledám normální práci s fixním platem. Žádná procenta z něčeho. Tři měsíce dovolené stačily. Pokud někdo ví, nebo potřebuje obsadit nějakou pozici, ráda se dozvím víc,“ píše Martina na svém profilu na sociální síti.


Ani ostřílená Míša Dolinová na tom není lépe. V předpovědích počasí ji nahradily mladé »kůstky« s mírami modelek. Diář Dolinové tak zeje prázdnotou. „Mám nějaké hraní pro děti, moderování mimo Prahu, ale moc toho není. Televize mě nečeká, ale zkouším novou divadelní komedii, premiéru budeme mít až v listopadu,“ svěřila deníku Aha! kdysi populární rosnička.



Přečtěte si
jakeline
2. 7. 2014 • 05:38

Dolinova je zlatokopka vzala si solventního právníka tak at ji živí.Ty její předpovědi počasí nestály za nic!At je ráda že je v ústraní to je pro ni lepší než nějaké trapasy v televizi!

jity
29. 7. 2013 • 11:15

Jestli je zlá to nevím, neznám ji, ale afektovaná je slabé slovo, ta je přímo přepíčená.

daity
29. 7. 2013 • 10:37

ukázat, jakoby nechtěně svoje spodní kaťky,ale tam už to nezabere, pouze pokud budou ze zlata.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.