Proč Kate a William tajili 4 hodiny narození syna? Potřebovali se s ním vymazlit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč Kate a William tajili 4 hodiny narození syna? Potřebovali se s ním vymazlit!

William a Kate budou brzy chovat prvního potomka.
William a Kate budou brzy chovat prvního potomka. (ČTK)

Vévodkyně Kate (31) v pondělí porodila následníka britského trůnu. Na svět však přišel o čtyři hodiny dříve, než se o tom celý netrpělivě čekající svět oficiálně dozvědel. Proč? Důvod je banální: rodiče a jejich nejbližší se nemohli chlapečka nabažit!

Manželka prince Williama (31) porodila synáčka, kterému už královna dala oficiální přídomek Jeho královská Výsost, princ z Cambridge, přesně v 17.24. Veřejnosť se však tuto radostnou zprávu dověděla až ve 21.30 hodin. „Chtěli nejprve strávit nějaký čas s dítětem a museli také zavolat královně a dalším členům královské rodiny,“ zaznělo z Buckinghamského paláce.


Bude kojit

William strávil v nemocnici celou noc a spal na odděleném pokoji. Včera dopoledne měl Kate a miminko opět prohlédnout porodník Marcus Setchell (69) a případně mohl dát zelenou tomu, aby rodiče s následníkem trůnu opustili ještě týž den nemocnici.

Vévodkyně z Cambridge půjde nejspíš ve stopách královny Alžběty II. (87) a své zesnulé tchýně, princezny Diany (†36), a bude svého syna kojit. V minulých stoletích to ale vůbec nebylo běžné a královské matky měly často ke kojení odpor.

Dary pro prince

Australský premiér Kevin Rudd už ohlásil národní dar pro dítě, které bude jednou hlavou tohoto státu. Bude to pouštní zvířátko bandikut s králičíma ušima a dlouhýma zadníma nohama, po nichž skáče podobně jako klokan. Nový Zéland věnoval ručně tkaný jemný šál, jehož zhotovení si vyžádalo přes 200 hodin.



Přečtěte si
veronikasadrova
24. 7. 2013 • 20:08

Zdravím Vás. Nedávno vznikla revoluční metoda výdělku peněz, perfektní na letní večery. Já si takto přivydělávám již od května a je to až neuvěřitelné! Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Kdyžtak mrkněte na Objeveno.WZ.cz

marmat
23. 7. 2013 • 21:05

VAŠE STAROSTI NA MOJI HLAVU Chtěli mít chvíli klid......

setug
23. 7. 2013 • 18:06

Chtěli si synáčka užít? To jako by nemohli, když by světu hned oznámili, že se narodil kluk? Divné. Stejně tak je divné, že kluk se narodil včera v podvečer a včera ráno matku i dítě prohlédl porodník, aby mohl dovolit dnešní odchod Kate s klukem domů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.