Znechuceni! Kate a Williama neskutečně otrávil šikovný Balkánec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Znechuceni! Kate a Williama neskutečně otrávil šikovný Balkánec!

Kate a William zapomněli na decentní urozené úsměvy a ukázaly své znechucení.
Kate a William zapomněli na decentní urozené úsměvy a ukázaly své znechucení. (Profimedia.cz)

Tolik se těšili, že si užijí hezké odpoledne završené slavným vítězství. Už se třásli na to, jak nakonec zamávají oslavně vlaječkou a pozdraví hrdé poddané. Jenže se to celé pokazilo a plány byly k ničemu. Přesně tohle se stalo Kate a Williamovi, kteří následně zapomněli na vznešené vychování a dali najevo své znechucení.

Z pohledu nezainteresovaného člověka přitom o nic nešlo. Tedy pokud nejste nadšenými tenisovými fanoušky jako tenhle královský páreček. Manželé totiž vyrazili na slavný Wimbledon, aby podpořili svého miláčka Andyho Murrayho, který před rokem veleslavný turnaj vyhrál.

Jenže oslavy se nekonaly a Murray, kterému překrásná Kate držela palečky, podlehl Bulharovi Grigoru Dimitrovovi. A princ William a vévodkyně Kate (oba 32) neskrývali své rozhořčení a zklamání.



Autor:  ph

Přečtěte si
eblanche
5. 7. 2014 • 18:41

je štíhlá, ale hezká není, má moc tvrdé rysy. Hodně jí pomáhají dlouhé vlasy, na krátko ostříhaná by byla ošklivka. A tvrdá bude i povahou, jinak by se neprocpala tam kde je

victipictimusic
5. 7. 2014 • 03:10

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.