Vodková královna Ornella: Odložila Quentina a šla pařit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vodková královna Ornella: Odložila Quentina a šla pařit!

Ornella si odskočila na pár panáčků.
Ornella si odskočila na pár panáčků. (Aha! - Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Je to zamilovaná a šťastná maminka půlročního Quentina. Se svým partnerem Josefem Koktou (56) by Ornella Štiková (20) nejraději trávila každou chvíli, ale on se jí, zdá se, snaží zbavit. Aby měl »starý mrzout« chvíli klid, poslal ji na mejdan!

„Pepa mi říkal, že bych si měla taky trochu užívat, tak mě poslal s holkama vyhodit si z kopýtka. Sám zůstal doma a hlídá Quentina,“ prozradila Ornella. O syna strach nemá, vždyť je to Koktovo už páté dítě.


Štiková rozdávala na večírku úsměvy na všechny strany, i když každou chvíli kontrolovala telefon, jestli Pepa přece jenom nemá při hlídání potíže. A dopřála si i několik alkoholických drinků. „Nekojím, takže si můžu přihnout,“ smála se na křtu nového videoklipu Sámera Issy (27), jehož hudba Ornellu naprosto okouzluje. Naposledy se v baru objevila před dvěma měsíci.


Blonďaté Ornelle mateřství očividně svědčí, od porodu zhubla přes 10 kilo, a to denně Koktovi vyváří. „Teď se nám rozbila váha, ale díky miminku jsem v jednom kole, takže nehrozí, že bych přibrala,“ svěřila se.

Vignerová vyměnila fotbalistu za gaye
Mezi juchajícími kráskami byla i modelka Aneta Vignerová (25), která zaháněla chmury po rozchodu s fotbalistou Tomášem Ujfalušim (35) v doprovodu homosexuálního kamaráda. „Ještě je brzy hledat si nového partnera. Užívám si samoty, to někdy neškodí,“ prozradila Aneta, která se momentálně soustředí hlavně na práci a s ní spojené cestování.

Ondřej miluje kouřící Francouzky
Na večírku se objevily i jiné známé tváře. Zpěvák Ondřej Brzobohatý (30) dorazil opálený z dovolené ve Francii a na potkání vyprávěl, že se nemohl nabažit nejen dobrého vína a jídla, ale také pohledu na krásné kouřící francouzské ženy. „Slovenky i Češky jsou nádherné, ale když Francouzka elegantně drží tu špičku a potáhne z cigarety, to je pohled,“ rozplýval se zarputilý nekuřák Ondra. Co by na to asi říkala Táňa Kuchařová (25)? Na večírku se každopádně neobjevila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.