Vdova Eliška Kaplicky: Náš rodinný příběh ožije ve filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova Eliška Kaplicky: Náš rodinný příběh ožije ve filmu!

Eliška Kaplicky si myslí, že by tento příběh stál za zfilmování.
Eliška Kaplicky si myslí, že by tento příběh stál za zfilmování. (.Foto Aha! – Ladislav Křivan)

I když má v současné době producentka Eliška Kaplicky novou lásku, nezapomněla na svého manžela Jana Kaplického (†71). Dokonce si myslí, že by měl být o jejich životních osudech natočen film.

Eliška Kaplicky přišla o svého manžela přesně v den, kdy se narodila jejich dcera Johanka. Právě ta ji pomohla překonat nejhorší chvíle smutku a zesnulého manžela Jana, kterému sama říká Johan, ji připomíná každý den. „Neskutečně mě zaráží pohyby a gesta, která má úplně stejná jako Johan To jí nikdo neukázal, nenaučil a přitom to dělá úplně přirozeně. Jsou to holt geny,“ svěřuje se Eliška na stránkách Style.iprima.cz

Kaplicky si myslí, že jejich příběh by rozhodně stál v budoucnu za zfilmování a už má jasno i ve výběru herců. „Bude to hraný snímek, který ale nebude natočený z jeho úhlu pohledu. Johan totiž předběhl svou dobu a málokdo by ho pochopil. V budoucnu ale přijde čas, kdy si lidé řeknou: Aha! On byl vlastně vizionář. Lidé se mu smáli za budovy, které projektoval a teď se ty domy staví. Samozřejmě ne u nás, ale jinde ve světě. Přesně podle těch návrhů, které předvídal,“ vysvětluje filmová producentka.

A co se týče herců, tak Kaplicky zaujali především francouzští umělci. „Teď jsem viděla film Pěna dní a moc se mi líbila herečka Audrey Tautou. Nebo Natalie Portman, to je taky moc krásná baba. A mého muže by mohl hrát Ralph Fiennes. I když ten už teď hodně zestárl. Záleželo by, v jakém období by ho hrál, ale ideální by mi přišel mladý Belmondo. Johan mu byl hodně podobný,“ uzavírá mladá vdova.



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.