Tenista Berdych je klikař! Dračice Sátorová je jen jeho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tenista Berdych je klikař! Dračice Sátorová je jen jeho!

Berdych a jeho krásná Ester.
Berdych a jeho krásná Ester. (Foto Profimedia.cz, ara)

V tenise sbírá Tomáš Berdych (27) úspěch za úspěchem a daří se mu i v osobním životě. Z pohledu na jeho rošťáckou přítelkyni Ester Sátorovou (21) se vám zatočí hlava.

Světová média jsou z ní paf, když se Berdych potí na kurtu, může se spolehnout na čarokrásnou podporu, Ester v hledišti téměř nikdy nechybí. „Je to moje opora,“ ví i šestý hráč světa. Naštěstí ale zlínská rodačka stíhá i svoji kariéru. Občas si totiž odskočí »do práce«. A i díky slavnému partnerovi se z ní stává vyhledávaná hvězdička přehlídkových mol.

Navíc Ester není žádná stydlivka. I Tomáše občas doprovází v průhledných halenkách. A v Las Palmas, kde byla o víkendu tváří obří módní show, se zase odvázala. Ňadra schovala jen do drahokamy posetých spirál. Nádhera! „Bylo to tu úžasné,“ děkovala pak na Twitteru.

Sexy dekolt prvni

Tahle sexy kočka nechce být jen Berdychův přívěšek. Po nedisciplinovaných začátcích se v byznysu bab k nakousnutí dere vzhůru, fotí i pro prestižní agenturu Brand models. Však taky má co nabídnout... 



Přečtěte si
franckajagrova
10. 7. 2013 • 14:42

Anorektička,kterou před Berdychem znal jen málokdo..nevím co je to u Berdycha za úchylku,vždyť vypadá jako by jí bylo 12:.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.