Chalupy slavných: Proč má Krampol domek plný kýčů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chalupy slavných: Proč má Krampol domek plný kýčů?

Jirka Krampol na chalupě
Jirka Krampol na chalupě (Foto Aha! - Martin Pekárek, Daniel Černovský, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Také vás zajímá jak vypadají chalupy českých celebrit, které jsou pro normální občany nedostupné? Jsou to paláce nebo obyčejné chatky? Kdo si žije v přepychu a kdo naopak skromně? Navštívili jsme je a dokonce u některých nahlédli i dovnitř! Takže, račte dál…

Jiří Krampol: Chalupa na Okoři

„Původně to byl nouzový domek, které se v třicátých letech stavěly, teď jsme z toho udělali takovou americkou střelnici. Máme tu takové polokýče. Plakáty, kovbojské klobouky, americké čepice, nože a další věci z cest po USA,“ prozradil Krampol.

Domek v podhradí zříceniny hradu Okoř koupil před více než třiceti lety na doporučení souseda hudebního skladatele Petra Hapky. „Jaký jsem chalupář? Baví mě stříhat keře. Jinak zahrádka je v rukou mojí Hanky,“ dodal s úsměvem. Chalupa je obyvatelná po celý rok. „Když jsem přišel v Praze o byt, tak jsem tu čtrnáct let bydlel. Poslední léta už jsem jezdíme pouze na víkendy nebo když máme volno,“ uvedl herec.

 



Přečtěte si
britva
17. 7. 2013 • 17:14

z pařížský ho za chvilku taky vykopnou, tak se nastěhuje do toho domku a bude mít klid na důchod

honzina
17. 7. 2013 • 13:05

Má chalupu plnou kýčů, protože má doma p.í..č.u!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.