Chalupy slavných: Lucie Bílá se po rozchodu s Kratochvílem vrátila na místo činu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chalupy slavných: Lucie Bílá se po rozchodu s Kratochvílem vrátila na místo činu!

Chalupa Lucie Bílé
Chalupa Lucie Bílé (koláž Ahaonline.cz)

Také vás zajímá jak vypadají chalupy českých celebrit, které jsou pro normální občany nedostupné? Jsou to paláce nebo obyčejné chatky? Kdo si žije v přepychu a kdo naopak skromně? Navštívili jsme je a dokonce u některých nahlédli i dovnitř! Takže, račte dál…

Lucie Bílá - Líšný u Českého ráje

Toto místo je podle zpěvačky nejkrásnější v Česku. Chalupu kdysi koupila společně se svým partnerem Petrem Kratochvílem. Pak ji ale prodali a po jedenácti letech si ji Bílá koupila zpátky.

„Je to neskutečné místo,“ svěřila se Lucka. K chalupě patří i rozsáhlý pozemek na kterém se třeba pasou ovečky. „A také tam jsou koně, které chodím ráda krmit,“ dodala. Ve svém rekreačním »domečku« je ráda za každého počasí. „Když venku prší a je zima, zalezu si na pec a jen se válím a čtu. Nejraději mám, když je pec vyhřátá, přikryju se velkou duchnou a sním,“ prozradila zpěvačka, které nevadí, že do chaloupky vede pouze polní cesta.



Autor:  ben,dan

Přečtěte si
letni
31. 7. 2013 • 07:33

Nešpiňte Lucku Bílou,je to nejcitlivější a nejnadanější zpěvačka u nás. Nezáviďte jí,vše si vydřela s odřenýma ušima v začátcích ,na rozdíl od politických zbohatlíků.Je to upřimný člověk a mám ji ráda. Lucko ať nás svým zpěvem stále naplňuješ!!

Thyronx
17. 7. 2013 • 01:30

"cigoši" nejsou ani o chlup lepší nebo horší než jste si je po totálu vychovali. Jsou to Češi a mnohdy nedělají ostudu ani těm bílým. Jsou často horší než oni.

Thyronx
17. 7. 2013 • 01:28

rasismus je vždy známkou jisté duševní poruchy. To ti řekne každé americké dítě i předškolního věku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.