Neznámá dcera Vladimíra Ráže: Přes smrtí táty dostala podivný dopis... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neznámá dcera Vladimíra Ráže: Přes smrtí táty dostala podivný dopis...

Co bylo v tajemném dopise?
Co bylo v tajemném dopise? (koláž Ahaonline.cz)

Herec Vladimír Ráž (†77), známý především díky roli prince Miroslava z Pyšné princezny, měl dvě dcery. Mladší Veronice (32) před svým skonem předal obálku s tajemným poselstvím…

O mladší dceři populárního herce se toho moc neví. Více se toho napsalo a starší Markétě Rážové (55), která skončila kvůli závislosti na alkoholu v Bohnicích. Problémovou Markétu měl s »Pyšnou princeznou« Alenou Vránou, druhou dceru pak s manželkou Olgou Hnátkovou.

Od té doby uteklo mnoho vody a hercova dcera Veronika je sama rodičem. Vychovává syna Valeriána (5) a živí ji práce v rádiu. Na svého otce často vzpomíná. „Naposledy jsme se viděli v jeho jeho 77. narozenin, tedy 1. července 2000. Dal mi dopis, k jehož napsání se dlouho odhodlával… A tři dny nato zemřel,“ svěřila Veronika rodinné tajemství deníku Blesk.

Mám ho zabalený v několika obálkách. Kdykoliv se necítím dobře, tak si ho přečtu. Je to pro mě taková terapie,“ vysvětluje mladá žena.

A co dopis ukrýval? „Píše se tam o tom, že mi život bude ukládat zkoušky a žádná mě nesmí vykolejit. Radí mi také, jak bych měla komunikovat s lidmi,“ vypráví sympatická mladá žena, pro kterou poslední vzkaz od otce znamená opravdu mnoho.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.