Spinarová stále frčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Spinarová stále frčí!

Věra Špinarová dostala za své album To nejlepší platinovou desku hudebního vydavatelství Supraphon.
Věra Špinarová dostala za své album To nejlepší platinovou desku hudebního vydavatelství Supraphon. (Supraphon)

PRAHA – Věra Špinarová rozhodně nepatří do starého železa! Zpěvačka, která před Vánoci oslavila pětapadesátiny a celý život zůstala věrná Ostravě, se stále drží na špici naší popmusic. A to přitom na konci osmdesátých let zpívala po barech, utápěla se v alkoholu a myslela si, že se do velkého světa showbyznysu už nevrátí!

Čas ovšem ukázal, že Věra je sice malá postavou, ale o to má větší hlas a srdce, a že má pořád dostatek věrných posluchačů. A tak natočila nejen novinkové rockovější album Čas můj za to stál, ale skvěle se prodávaly i oba její výběry příznačně nazvané To nejlepší 1 a 2. A právě za první výběr dostala nejen zlatou, ale nyní i platinovou desku Supraphonu.

„Mám z toho velkou radost a těší mě, že mám na svém kontě písničky, které se líbí posluchačům i dnes, i když jsou staré dvacet, třicet let,“ přiznala Špinarová.

„Soulové základy, silné balady, rocková energie, popová přitažlivost a velká melodická síla, tak přesně takový je můj aktuální novinkový disk Čas můj za to stál,“ přiznává se smíchem ostravská rocková královna a v posledních letech i babička. Její jediný syn Adam Pavlík (32) ji totiž udělal před čtyřmi lety babičkou. „Johanka je nejvíc podobná Adamovi, ale i já se v ní vidím. Je hrozně temperamentní, a protože umí pěkně řvát, tak už v porodnici říkali, že je malá zpěvačka,“ dodává s úsměvem česká Tina Turner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.