60. narozeniny Zdeňka Trošky: Proč odmítá slavit jubileum? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

60. narozeniny Zdeňka Trošky: Proč odmítá slavit jubileum?

Zdeněk Troška
Zdeněk Troška (Foto Aha! – Pavel Hofman, ara)

Pozítří mu bude 60 let! Přesto režisér kouzelných pohádek Zdeněk Troška (59) odmítl jakékoliv oslavy, dary a gratulace. „Víte, nikdy v životě jsem neslavil svátky, narozeniny a upřímně řečeno, štvou mě i Vánoce,“ svěřil se včera deníku Aha! režisér. Jednoho gratulanta by ale přeci jen přijal...

A šokoval dál. „Nemám rád ani dárky. Nevím proč, ale cítím, že když mě někdo obdaruje, něčím mě k něčemu zavazuje. A to já nechci,“ prohlásil Troška.

Kulatiny režisér oslaví v sobotu doma v Hošticích v kruhu rodinném. „Bude samozřejmě maminka, brácha s manželkou, neteře, jedni sousedi a naše kámoška Jiřka,“ prozradil Troška s tím, že to nebude celodenní oslava, ale jenom oběd. „Tentokrát, jak je zvykem, nevařím. Všichni přinesou něco uvařeného,“ zdůraznil.

Největší dárek mu v sobotu věnuje Karel Gott (73), kterého režisér obsadil do role Boha a Lucifera v pohádce Z pekla štěstí 2. Slavík režisérovi totiž věnuje svůj rozhlasový pořad na ČR 2 Zpátky si dám tenhle film. „To je asi opravdu ten největší dárek. No ale vidíte, zároveň i závazek. Karle, musím tě ještě někam obsadit!“ zažertoval Troška a potom už uvedl vážně: Gott je výborný herec, minul se povoláním, ještě mu dám krásnou roli.“



Přečtěte si
petraslamovka
17. 5. 2013 • 21:37

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.