Dcera Vránové a Ráže po mozkové mrtvici živoří: Proč jí matka nepomůže? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera Vránové a Ráže po mozkové mrtvici živoří: Proč jí matka nepomůže?

Dcera Aleny Vránové a Vladimíra Ráže Markéta.
Dcera Aleny Vránové a Vladimíra Ráže Markéta. (Aha! - David Malík, koláž Ahaonline.cz)

Vztahy mezi Alenou Vránovou (80) a její dcerou Markétou (54) jsou na bodu mrazu. Markéta před časem prodělala mozkovou mrtvici a nyní se nedokáže postarat ani sama o sebe. Její matka jí ale pomocnou ruku nenabídla, byť o ni zoufalá Tereza prosí…

Markéta prý byla spíš tátovým miláčkem. Vladimír Ráž (†77) pro ni měl slabost, zatímco Alena Vránová nikdy žádné vroucí city k dceři neprojevovala. Markéta Rážová vystudovala filosofii a měla dobře našlápnutou kariéru, když přišla mrtvice, která jí život změnila.

V kómatu ji přivezli do nemocnice na Vinohradech. Prý prodělala mozkové mrtvičky a taky infarkt. Pak skončila na LDN v Humpolci, kde ji prý matka navštívila. „Pokaždé pozdravila, a pak mlčela a jenom civěla. Jako bych vůbec nebyla její,“ řekla Blesku Markéta, která má teď jedinou oporu v dceři Tereze (33).

Teď žije Markéta Rážová ve Vlašimi a je odkázána na pomoc dcery a sousedů. A stále nechápe, proč se  ní matka otočila zády! „Máma byla vždycky divná. Teď je ale ještě divnější, jako bych neexistovala, i když jsem její dítě!“ rozplakala se reportérce Blesku Markéta.



Autor:  ph,rim

Přečtěte si
marmat
2. 5. 2013 • 14:23

Že by 80 letá maminka Alena trochu víc ZABRALA ???? Je ještě zachovalá a vypadá to, že by se ještě 10 let mohla POSTARAT !????????????????

darina1
2. 5. 2013 • 13:36

Kdyby si odpustila kouřovou tak má o pár 100kč víc. A taky přijde na to jestl nebyla pod chlastem.CHudák máma.

maddie
2. 5. 2013 • 13:29

No jo, máma je známá, tak to dcerunka zkouší. Vydírá přes média starou mámu, to je úroveň. Ať se o ni postará její dcera, proč by se měla starat 80letá máma?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.