Babička Lenka Termerová: Dcera Martha Issová o rady nestojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Babička Lenka Termerová: Dcera Martha Issová o rady nestojí!

Martha Issová s maminkou Lenkou Termerovou.
Martha Issová s maminkou Lenkou Termerovou. (Profimedia.cz, ara)

Herečka Lenka Termerová (65) je sice už čtyřnásobnou babičkou, ale nejmladší vnučka Františka, kterou Marta Issová (31) porodila před deseti měsíci, jí děla ohromnou radost.

Termerová má za sebou boj s rakovinou a užívá si každý okamžik se svou rodinou. „Od syna mám tři skvělá vnoučata, která se teď dostala do předpubertální doby, a tak nemají ani na mě moc času. Takže Františku si teď vychutnávám úplně naplno. Teď jí bude deset měsíců, dostává se do věku, kdy u ní pořád něco objevujeme. Tedy ona to objevuje a my na to můžeme koukat. Moc si to užívám," řekla pro iDnes.cz Lenka Termerová, již brzy uvidíme v novém seriálu Doktoři z Počátků.

Léto stráví herečka se svými blízkými na chalupě, kde loni Martha získávala své první rodičovské zkušenosti. „Na venkově jsme všichni prožili její šestinedělí, kde jsme si o všem povídali. A jestli si pro rady chodí i teď? Ona je Beran, má svoji hlavu, ona si potřebuje všechno prožít sama," dodala spokojená babička.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.