Zpěvák Ondřej Ruml: Zpíval, aby měl sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvák Ondřej Ruml: Zpíval, aby měl sex!

Ondřej Ruml a jeho krásná přítelkyně Doris Martinéz.
Ondřej Ruml a jeho krásná přítelkyně Doris Martinéz. (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský, hermina.cz)

Poněkud zapomenutá hvězdička X Factoru Ondřej Ruml (31) dřív balil dívky na zpěv. Zprvu moc úspěchů neposbíral a už změna žánru mu pomohla k tížené přítelkyni.

„Začínal jsem kdysi s country hudbou, ale na tu se holky moc nechytaly, tak jsem zkusil trochu drsnější žánr. Tam už to bylo o dost lepší,“ vzpomínal Ruml na své hudební začátky v pořadu Intim Night.

V současné době je však už čtyři roky věrný své kubánské přítelkyni Doris Martinéz, se kterou plánuje do budoucna společný život. „S mou přítelkyní je to čím dál tím lepší, vlastně až tak, že časem určitě uvažuju i o svatbě,“ říká muzikant spokojeně.

A co je potřeba k udržení dobrého vztahu? Tak v tom má zpěvák jasno. Je to jídlo! „Naučil jsem se brilantně připravit i pár jejích kubánských receptů, protože nejen láskou, ale i dobrým jídlem lze ženu uspokojit – to už jsem poznal dávno.“



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.