Snídaně anorektičky Elišky Bučkové: Čtvrtka sušenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Snídaně anorektičky Elišky Bučkové: Čtvrtka sušenky!

Eliška Bučková
Eliška Bučková (Koláž Ahaonline.cz, foto Aha! - Roman Souček)

Česká Miss 2008 Eliška Bučková (23) byla natolik posedlá štíhlou postavou, že propadla anorexii. Ve svém nejhubenějším období vážila 49 kilo a příjem jídla omezila na minimum stačící k přežití.

Eliška Bučková měla sice v kapse titul nejkrásnější ženy Česka, ale ani to jí k sebevědomí nestačilo. Když si o sobě přečetla, že je holka »krev a mlíko«, rozhodla se, že všem ukáže, jak hubená může být.

„Začala jsme s extrémní dietou. Nic jsem nejedla a řešila každou kalorii,“ přiznala Bučková v magazínu MF Dnes. Nedostatek jídla se ovšem podepsal nejen na jejím zdraví, ale také na psychice. „Byla jsem nepříjemná, protivná, unavená,“ dodala modelka, která se dostala na scestí.

Rázně si stanovila povolený příjem kalorií a nejedla téměř nic. „Mám ráda sladkou snídani, tak jsem si koupila sušenky. Přečetla jsem si, že sušenka má 60 kalorií, dala jsem si čtvrtku. Tím jsem to splnila,“ šokovala Bučková, jejíž tělo po zbytek dne čerpalo energii jen z neslazených čajů.

Nakonec se jí touha po štíhle postavě vymstila a odepsaly ji módní agentury, které ji o pár let dříve nutily hubnout. „Z Milána mi napsali, že už jsme moc hubená a že o mě mají strach. Totéž mi napsali i z Rakouska. Došlo mi, že už se mnou něco není v pořádku,“ tvrdí nejhubenější česká modelka.



Přečtěte si
avion
24. 9. 2013 • 08:38

teda,ta je ale hnusná

jasemtady
12. 5. 2013 • 17:10

mentální anorexie je opravdu nemoc. ti lidé za to ani vlastně nemůžou. řekla bych, že jsou z toho nešťastní hlavně oni sami. není to věc hlouposti, jak tu někteří píší. touto nemocí trpí stále více mladých holek. ale existuje pomoc! když člověk chce, může s tím něco dělat. obrátit se na odborníky. hlavní je si problém uvědomit a chtít s tím něco dělat. na tuto nemoc se specializují mnohé organizace, webové stránky, lékaři..

inocenta
26. 4. 2013 • 18:39

co dělali její rodiče? 

avion
26. 4. 2013 • 16:44

 No, ta ale vypadá z koncentráku vypadali líp, fakt je asi duševně nemocná!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.