Mise Alena: Modelka Šeredová vyráží zachránit skomírající český fotbal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mise Alena: Modelka Šeredová vyráží zachránit skomírající český fotbal!

Alena Šeredová
Alena Šeredová (Foto archiv Aleny Šeredové, ara)

Jak zpopularitovat aférami prolezlý český fotbal? Sázka na známou modelku Šeredovou a charitu není špatný nápad!

Velkolepé čtyřhodinové Studio fotbal v sobotu na ČT Sport (17:45 – 21:45, od 19:15 v něm bude přenos z derby S) vyšperkuje svou přítomností modelka Alena Šeredová (35). Do dění v české lize ji vtáhne charitativní projekt Zelený život, který bude pomáhat dětem, nemocným a postiženým.

„Ani si nevybavuju, že bych někdy v Česku na fotbalu byla. Ale v Itálii chodím, byla jsem na stadionu naposledy ve středu na čtvrtfinále Ligy mistrů Juventusu s Bayernem,“ řekla manželka brankáře Juve Gianluigi Buffona.

Zkušenosti má z italské fotbalové show Domanica Sportiva, kterou více než rok spolumoderovala. Snad se jí povede i v české obdobě, kde hodlá především zpropagovat dobročinné snahy ligových klubů. „Děje se tady spousta pozitivních věcí. A Zelený život by měl aktivity klubů představovat veřejnosti,“ popsala ta, která bude krásným poslem dobra.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.