Filip Renč a Jakub Ludvík: Pánská jízda na Seychelách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Filip Renč a Jakub Ludvík: Pánská jízda na Seychelách!

Renč s Ludvíkem si po dva týdny užívali tropického ráje.
Renč s Ludvíkem si po dva týdny užívali tropického ráje. (Foto – archiv Jakuba Ludvíka)

Po dlouhých měsících náročné práce si Filip Renč (47) dopřál dovolenou. A vůbec se nežinýroval. Dva týdny strávil společně se svým kamarádem fotografem Jakubem Ludvíkem (43) v luxusní rezidenci na Seychelách.

O to, aby pánům na Seychelských ostrovech nic nescházelo, se postaral bývalý partner první české Playmate Jany Štefánkové (38), honorární konzul Ernst Pindur, který je ubytoval v jedné ze svých honosných rezidencí na největším ostrově Mahé. „Z jeho domu je krásný výhled na celé západní pobřeží. Byl jsem tam poprvé a moře je tam čistější než kohoutková voda,“ pochvaloval si Renč, který si myslel, jak si odpočine, ale trochu se zmýlil.


„Bylo náročné zvykat si na to, že volant je na pravé straně a jezdí se vlevo. Bez auta se na ostrově nehnete. Žádná ze silnic nemá svodidla, když uděláte chybu, tak to může být klidně vaše poslední,“ svěřil se Renč. I přesto by se rád do exotického ráje znovu vrátil a mohl by mít i kam. Jedno ze svých luxusních sídel expartner Štefánkové prodává.

„Nevadilo by mi tam žít, ale v tomhle případě bych měl hluboko do kapsy. Cena se pohybuje kolem šedesáti milionů korun. Nejsem si jistý, že v Česku by se našel kupec,“ dodal režisér.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.