Američanka Tonya Graves dala na frak Xindlovi X – v češtině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Američanka Tonya Graves dala na frak Xindlovi X – v češtině!

 (Evropa 2)

V soutěži šedesátka už se utkala celá řádka celebrit, které si v rádiu Evropa 2 vyzkoušely své verbální schopnosti. To, že zpěvák a textař(!) Ondřej Ládek alias Xindl X utrpí drtivou porážku od zpěvačky kapely Monkey Bussiness Tonyi Graves, ale nikdo nečekal.

Přece nemůžu nechat prohrát královnu,“ vymlouval se v éteru Xindl X na titul, kterým se Tonya nechala na Evropě 2 v legraci oslovovat. Ačkoliv žije Tonya Graves v Česku mnoho let, přece jen je ostuda, že vyhrála v soutěži, kde jde o slovní zásobu a um zacházení s českým jazykem, navíc, když je Xindl X nejen zpěvákem, ale také autorem mnoha textů!

Jediný soutěžní den, kdy Xindl X ukořistil bod, byl čtvrtek a tématem slovo člověk. Předchozí dny, kdy se opisovala slova těsto, Amerika a počítač si skoro neškrtl, zato Tonya s roztomilou češtinou nebyla k zastavení.

Poslechněte si, jak Tonya Graves s Xindlem X bojovali na téma těsto

Soutěžící ale čeká ještě jeden soutěžní den a tak v pátek možná Xindl trochu své skóre dorovná. Nenechte si ujít zítra v ranním vysílání Evropy 2!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.