Borhyová po přistižení se zajíčkem přiznala: S Nikem je konec, Michala miluji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Borhyová po přistižení se zajíčkem přiznala: S Nikem je konec, Michala miluji!

Lucie vyměnila Nika za Michala. Je neuvěřitelné, jak jsou si ti dva podobní!
Lucie vyměnila Nika za Michala. Je neuvěřitelné, jak jsou si ti dva podobní! (TV Nova/koláž Ahaonline.cz)

Dlouhé měsíce se hvězdné moderátorce zpráv na Nově Lucii Borhyové (34) dařilo před veřejností tajit vztah o deset let mladším kolegou sporťákem Michalem Hrdličkou (24). Jenže média už vše věděla a tak bylo jen otázkou času, kdy se objeví jejich první společné fotky. Stalo se tak včera a sexy Lucka musela s pravdou ven.

Deník Aha! informoval o vztahu Lucie a Michala už na začátku prosince a tehdy oba vše popřeli a označili za spekulace. Jak ale teď přiznala Borhyová ve svém čerstvém vyjádření, v prosinci už s Hrdličkou opravdu vesele randila a informace Aha! tak plně potvrdila. „S Michalem jsme spolu už několik měsíců, jsme pár a jsem zamilovaná. Nico se s Michalem znají a vycházejí spolu naprosto v pohodě,“ přiznala serveru Prask.tv Lucie s tím, že postoj otce jejího dítěti k celé situaci už má také dávno vyřešený.



„S Nikem už spolu rok nežijeme, vycházíme spolu ale výborně,“ prozradila Lucie, která překvapila tím, jak dlouho už s Nikem netvoří pár. Moderátorka ale také popřela, že by svému synovi Lucasovi hledala nového tatínka. Nico prý navždy zůstane jediným otcem jejich společného potomka.



K celé záležitosti se vyjádřil také mladý sporťák Michal Hrdlička. „Lucky syn mne bere jako svého staršího kamaráda,“ řekl Prásku mladík, který shodou okolností vypadá jako o pár let mladší kopie Lucčina dnes už bývalého přítele. A promluvil i sám Nico, který řekl, že i po rozchodu s Lucií vychází skvěle a o Lucase se starají na střídačku.

Vše tak nakonec vypadá jako šťastný konec. Mezi zdmi Novy se teď pohybuje nový, po uši zamilovaný pár, který poté, co se objevily fotky z jejich tajné schůzky, už konečně nemusí nic skrývat a žít ve strachu z prozrazení.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
zadnice
22. 2. 2013 • 14:42

Lucie je opravdu pěkná ženská, který chlap by rád nesmočil? Zajíček 24 let si opravdu užije a vyškolí se, ale Lucie nezapomínej, že je o 10 let mladší a za nějakou dobu bude chtít také mladší!!!

anot
20. 2. 2013 • 16:37

vypadá už ted' podle Michala staře,co potom za pár let.Nejsem zastánce velkého věkového rozdílu mezi partnery,ale vždy je lepší když je starší muž než když je to obráceně.Žena starne rychleji než muž.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.