Stanislav Hložek s modřinou pod okem! Co se mu stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stanislav Hložek s modřinou pod okem! Co se mu stalo?

Modřina pod levým okem byla nepřehlédnutelná!
Modřina pod levým okem byla nepřehlédnutelná! (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

To muselo pořádně bolet. Tohle si říkal snad každý návštěvník plesu patriotů v Ústí nad Labem při pohledu na zpěváka Stanislava Hložka (58). Modřina pod jeho levým okem, která hrála všemi barvami, byla totiž nepřehlédnutelná!

„Sice to vypadá, jako kdyby mě někdo zmlátil, ale mohu si za to sám. Hrál jsem tenis a dostal jsem míčkem do oka, nedával jsem pozor,“ přiznal deníku Aha! zpěvák. Ačkoliv se maskérky snažily monokl před Hložkovým vystoupením s Petrem Kotvaldem zamaskovat, nebylo to nic platné. Fanynkám autorů hitu Holky z naší školky to bylo jedno, jakmile zpěváci vstoupili na pódium, na plese to okamžitě ožilo.

Kromě Hložka a Kotvalda na plesu vystoupil například Petr Bende, Leona Machálková, Hana Zagorová, či Xindl X. Výtěžek z prodeje vstupenek dosáhnul 100 tisíc korun putoval na charitativní účely.Osmnáctiletá Martina Brožová, která je upoutána na invalidní vozík, za obdržené peníze z této akce zakoupí odlehčený snáze ovladatelný invalidní vozík a speciální rotoped.

Navíc získala i spoustu dalších darů, jedním z nich byl i pitný režim minerálních vod z Ondrášova, jejichž tváří je Lucie Bílá, na půl roku. 

Hosté se bavili až do ranních vodka 42 tekla doslova proudem, pár drinků si zkusila namíchat i modelka Michaela Štoudková, která zde pózovala s Martinem Maxou coby česká Bondgirl.

Facebook:gallery:false:false:false


Autor:  tuš

Přečtěte si
mixalca
4. 2. 2013 • 18:16

Stanislav Hložek je sympat´ák , mám moc ráda jeho písničky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.