Ruda z Ostravy na Evropě 2 podplácel, Kohák pro změnu líbal Šilhánovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ruda z Ostravy na Evropě 2 podplácel, Kohák pro změnu líbal Šilhánovou!

 (Evropa 2)

Moderátor Ruda z Ostravy je sice hravý, ale po první prohře v soutěži na Evropě 2 neváhal další bod získat stůj co stůj a soupeře Jakuba Zadara Koháka podplatil. Ten zase na Lucii Šilhánové předvedl italský způsob líbání.

 

Jak to vypadá, když se v soutěži Šedesátka na Evropě 2 utkají dvě neřízené střely, předvedli režisér a herec Jakub Kohák alias Zadar a moderátor Ruda z Ostravy. Víc než souvislá věta byl tentokrát slyšet klakson, po kterém se oba vrhali, kdykoliv k tomu měli sebemenší příležitost a přerušovali povídání soupeře. Tématem, kterého se oba soutěžící chopili s vervou, bylo líbání. Ovšem ještě než došlo k samotnému glosování, snažil se Ruda z Ostravy zajistit bod už dopředu a svého soupeře podplatit. Za „dvojku“ a dvě stravenky se Kohák nechal na oko zlomit, ale ani tak Rudovi bod nepřenechal. Nakonec nekompromisně rozhodl Leoš Mareš: „Toto vydání Šedesátky musíme anulovat, protože proběhla korupce, bylo to podplacený!“

Z dílu, ze kterého vyšli protihráči bez bodu, ale vyšlo video, kde Kohák alias Zadar předvedl s Lucií Šilhánovou tzv. téměř bezkontaktní italský polibek , skoro by se dalo říct pravý opak francouzského. To musíte vidět!

Po čtyřech dnech soutěžení vede Kohák 2:1 a v pátek může Ruda z Ostravy vyrovnat. Zda-li se tak stane, můžete slyšet ve tři čtvrtě na devět ráno na Evropě 2.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.