Lábusova role 10 tisíc za doktora Kundu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lábusova role 10 tisíc za doktora Kundu!

Jiří Lábus coby profesor Kunda už je k vidění na internetu!
Jiří Lábus coby profesor Kunda už je k vidění na internetu! (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Herec Jiří Lábus (56) se chystá na nejpodivnější roli svého života. Humorista Petr Čtvrtníček (42) totiž Lábusovi přesně na tělo napsal postavu doktora Kundy v novém seriálu Gynekologie 2. První díly už jsou dokonce natočeny a lidé, kteří Gynekologii viděli, nešetří slovy uznání. Kolik Lábus za doktora Kundu dostane? Víme to!

Seriál Gynekologie 2, který by měl být mimo jiné také drsnou parodií na populární Ordinaci v růžové zahradě, překvapivě nebude v programu žádné z tuzemských celoplošných televizí. „Gynekologie 2 bude jedním z hlavních taháků programu první české internetové televize, která se jmenuje Stream TV,“ prozradil Miloš Petana, majitel první české internetové televize.

Na jejím rozjezdu se mimo jiné podílel i bývalý novácký moderátor Pavel Zuna a novou televizi je možné nalézt na adrese www.stream.cz. Tam už je k vidění i první díl Gynekologie 2. „Já tam hraju doktora Šmuka, zástupce primáře. Jirka Lábus má roli profesora, doktora Kundy. Vedle nás dvou tam ještě například hraje Marek Daniel nebo Pepík Polášek. Režie se ujal Igor Chaun,“ vypočítává autor seriálu Petr Čtvrtníček. Právě on a Jiří Lábus by měli být hlavními hereckými taháky.

Kolik za novou práci obě hvězdy dostanou? Nikdo z autorů nám nechtěl přesnou cifru prozradit. Nám se však podařilo zjistit, že náklady na jeden díl, který v průměru trvá pět minut, jsou okolo 150 tisíc korun. To by znamenalo, že Jiří Lábus dostane za natočení jednoho dílu něco přes deset tisíc korun!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.