Bouček nouzí netrpí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Bouček nouzí netrpí

Libor Bouček nesmutnil. Když se kolem něj nemotaly davy blondýnek, padl si do noty s Matějem Ruppertem.
Libor Bouček nesmutnil. Když se kolem něj nemotaly davy blondýnek, padl si do noty s Matějem Ruppertem.

ŠPINDLERŮV MLÝN – „Měl jsem letět do Paříže, kde chci strávit Silvestra. Ale vánice mi opozdila let, poletím až zítra,“ stěžoval si moderátor Libor Bouček. Ale není mi co závidět, letím sám,“ dodal.


O dámskou společnost ale nemusel mít nouzi! Ve Špindlerově Mlýně, kam během nečekaného volného dne vyrazil, se kolem něj totiž motaly sexy blondýnky všech tvarů.

Z Boučka, který má krátce před rozvodem se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, se totiž stala jedna z nejlepších českých partií! Více než roztoužené krásky na lovu však Boučka zajímal Matěj Ruppert, který ve Špindlerově Mlýně koncertoval v klubu Silver Rock se skupinou G Point Hunters. Ruppert mu dokonce věnoval jednu z písní a Bouček si jej naoplátku zuřivě fotil digitálním fotoaparátem.

S Ruppertem a Romanem Holým navíc vystoupila zpěvačka Tereza Černochová. A z šedé myšky, známé z dívčí skupiny Black Milk, se stala dračice, která narvaný podnik dostala doslova do varu.
Kliknutím zvětšeteKoncert Rupperta a otevíračku nového masážního salonu Zen si ve Špindlerově Mlýně vůbec nechal ujít málokdo. Modelka Andrea Verešová dorazila i se snoubencem Danielem Volopichem a okolní pány oslňovala sexy výstřihem. Překvapivě nechyběl ani herec Jirka Langmajer, který hýřil dobrou náladou. Jeho poslední film Pravidla lži už má totiž po premiéře, takže bylo co slavit. Slavila i Lucie Zedníčková, i když k tomu neměla žádný zvláštní důvod. Někdy totiž stačí, když se na stejném místě sejde dobrá parta.


Autor: Leni Kabeláčová
Foto Aha!: Leni Kabeláčová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.