Shakira porodila chlapečka: V nemocnici nesměl být žádný muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Shakira porodila chlapečka: V nemocnici nesměl být žádný muž!

Odvážný snímek těhotné Shakiry a jejího partnera Piquého. Sluší jim to.Uf, mám toho dost! Když Shakira není zrovna v ateliéru, už tak úchvatně nevypadá.
Odvážný snímek těhotné Shakiry a jejího partnera Piquého. Sluší jim to.Uf, mám toho dost! Když Shakira není zrovna v ateliéru, už tak úchvatně nevypadá. (Profimedia.cz)

A je to tady! Kolumbijská zpěvačka Shakira (35) porodila chlapečka, jehož otcem je fotbalista FC Barcelona Gepard Piqué.

Ostře sledovaný porod proběhl císařským řezem a slavná maminka si na nemocnici kladla přísné podmínky. Přístup k ní tak měl výhradně ženský personál. Všichni museli podepsat smlouvu, že v případě jejího porodu zachovají naprostou mlčenlivost.

A jaké jméno si Shakira pro svého prvního potomka vybrala? Bude se jmenovat Milan podle italského města módy.

Zprávu o jejím porodu je však nutné brát s rezervou. Už v prosinci totiž slavný pár vypustil do světa falešnou zprávu o narození miminka, kterou vzápětí popřel.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.