Zuna s Trojanem: V nohách mají půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zuna s Trojanem: V nohách mají půl milionu!

Herec Ivan Trojan je velký bojovník, který umí vyburcovat tým.
Herec Ivan Trojan je velký bojovník, který umí vyburcovat tým.

PRAHA – Ondřej Vetchý, Ivan Trojan, David Suchařípa, Pavel Zuna a zbytek fotbalistů z hvězdného týmu Real Top Praha můžou letošní rok pořádně slavit. Díky nim se totiž letos podařilo věnovat dětem na půl milionu korun.


PRAHA – Ondřej Vetchý, Ivan Trojan, David Suchařípa, Pavel Zuna a zbytek fotbalistů z hvězdného týmu Real Top Praha můžou letošní rok pořádně slavit. Kliknutím zvětšeteDíky nim se totiž letos podařilo věnovat dětem na půl milionu korun. Předseda sdružení Saša Smita navíc tvrdí, že příští rok bude ještě lépe. Přibudou zápasy i nové hvězdy, třeba Kamil Střihavka!

Tým známých tváří, za nějž kopou třeba Petr Vondráček, David Ondříček, Pepa Vojtek a mnoho dalších slavných osobností, mezi nimiž nechybí ani fotbaloví internacionálové, letos sehrál na dvacet zápasů. Kliknutím zvětšeteA díky sponzorům a příspěvkům hráčů vydělal potřebným pěkně tučnou částku. „Dřív jsme si občas chodili zakopat, ale nic z toho. Teď jsme spojili fotbal s charitou a díky tomu můžeme pomáhat opuštěným dětem,“ vysvětlil místopředseda sdružení Real Top Praha, herec David Suchařípa.

Ten právě dělá nábor dalších členů, pomocníků pro dobrou věc totiž není nikdy dost. Do týmu se tak zapojí třeba zpěvák Kliknutím zvětšeteKamil Střihavka, který stále kope okresní přebor za tým Malá Skála Kliknutím zvětšete„Navíc jsme navázali úzkou spolupráci s Jágr teamem. Příští rok nás tak čeká exhibiční utkání a společná návštěva několika nemocnic,“ dodal předseda Smita. Ten navíc před Vánocemi z vybraných příspěvků nakupoval oblečení pro dvě stovky opuštěných dětí.


Autor: Leni Kabeláčová
Foto Aha!: Marek Pátek, Dalibor Puchta, Real Top Praha

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.