Vyléčený alkoholik Richard Müller: Proč nesnáší Silvestry? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyléčený alkoholik Richard Müller: Proč nesnáší Silvestry?

Zpěvák Richard Müller s přítelkyní Vandou.
Zpěvák Richard Müller s přítelkyní Vandou. (Aha! – David Kundrát)

Richard Müller (50) bude letošní Vánoce trávit naprosto klasicky a ani na Silvestra nehodlá předstírat bůhví jaké nadšení. Jedinou věcí, která bude letošní svátky odlišovat od těch předchozích, je téměř roční syn Marcus, kterého má se svou partnerkou Vandou Wolfovou (41).

Richard se svou rodinou bude svátky trávit pěkně doma u stromečku se spoustou jídla. „Nebudu připravovat žádná překvapení, dostatečným překvapením je už jen to, že snad poprvé v životě jsem měl dva týdny před Štědrým dnem nakoupené dárky,“ prozradil zpěvák pro slovenský Nový Čas.



V naprostém poklidu u něj proběhne také oslava posledního dne roku 2012. I když má za sebou divokou minulost, dnes už se zpěvák neřadí mezi ty, kteří vyhledávají bujarou silvestrovskou zábavu nebo lyžovačky. „Silvestr úplně nesnáším, protože to je den, kdy kolem vás už od ráno někdo chodí a nutí vás se smát a předstírat radost. Opravdu nemám pocit, že bych se takhle musel na Silvestra chovat,“ vysvětluje svůj postoj Richard Müller. Dokonce se mu už několikrát stalo, že byl poslední den v roce v posteli už v deset hodin.

Facebook


Autor:  cra

Přečtěte si
vochomurka
27. 12. 2012 • 09:33

že alkohol bolo to čo mu zlomilo väzy. treba trocha viac čítať a potom začať písať bludy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.