Proč byl Karel Gott během obřího koncertu smutný? Onemocněla mu Charlottka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Proč byl Karel Gott během obřího koncertu smutný? Onemocněla mu Charlottka!

Mistr musel často pokleknout a převzít květiny.
Mistr musel často pokleknout a převzít květiny.  (Foto pro Aha! – František Jirásek)
Měl narváno! Na závěrečný koncert turné Karla Gotta (73) v pražské O2 areně dorazilo v sobotu přes 14 000 lidí. Mistrovi a jeho hostům tam přes tři hodiny tleskali nejen fanoušci a přátelé, ale také manželka Ivana Gottová (36) s dcerou Nellinkou (4) a jejími kamarádkami.

Nejlepší kamarádky měla v hale i dcera Gottových Charlottka (6). Jenže… „Kvůli nemoci bohužel nemohla dorazit. Bylo jí to moc líto, ale musela zůstat u babičky,“ řekla deníku Aha! Ivana Gottová.

Pro Karla byla přítomnost části rodiny v první řadě hnacím motorem. „Doma si člověk řekne všechno, jak to je, ale takovou chválu jsem ještě doma nedostal,“ smál se včera Gott, který měl velmi dobrou náladu, ale myšlenky mu pochopitelně co chvíli utíkaly k nemocné Charlottce...

Malé Nellince dal zpěvák hned během koncertu tašku s dárky, které pro jeho dcery přinesla jedna z fanynek. A malá princezna měla velkou radost. „Na koncertě s ní byly nejlepší kamarádky ze školky Sofinka a Vikinka,“ prozradila nám Ivana Gottová.

Sám Karel si odnášel z O2 areny domů desítky větších i menších darů a stovky květin. „Dal jsem si v noci po koncertu skleničku dobrého vína, měl jsem pocit vítězství… Publikum ukázalo, že mám zpívat dál. A opět to potvrzuje to věčné dilema, kdy přestat?! Protože proč bych měl po takovém večeru přestávat, když to může být za rok nebo dva lepší,“ bilancoval Gott.

Facebook




Autor:  lbp

Přečtěte si
zamlzena
27. 12. 2012 • 10:55

kolik ti je? Protože hodně přeháníš, Na\ Kryla většina občanl této země jeěště nedosáhla a stačí jim Gottové.

stekavka
11. 12. 2012 • 17:18

Tolik hnusných příspěvků.Nevím kam vás zařadit,z vás je cítit tolik nenávisti.Nikomu nepřejete nic dobrého,ale hlavně máte vztek,že to Gottovi pořád zpívá a že na jeho koncerty chodí spousta lidí.Protože Gott byl,je pořád bude ať se vám to líbí nebo nelíbí.

andys8
11. 12. 2012 • 17:00

A co máš doma ty, ubožáku nechutnej.

axana
11. 12. 2012 • 15:33

Se snad rozpláču nad senilním dědkem co má nemocné děcko. Vypadá jako strašák do zelí. Senilita plesnivého dědka mu čouhá i z bot. Děti holt normálně bývají nemocné. A ta jeho holka není nic neobvyklého. A když si Ivanu představím při styku s Karlem tak se mi chce blít. T ale musí mít žaludek!

hillaarkaa
11. 12. 2012 • 15:32

A ty odtamtud sérfuješ??z Formanojc starého noťáku??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.