Jaromír Jágr: Ornella mě nechce?! Děkuji bohu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaromír Jágr: Ornella mě nechce?! Děkuji bohu...

Ornella Jágra odmítla, díky bohu...
Ornella Jágra odmítla, díky bohu... (koláž)

Jaromíra Jágra (40) fanoušci a hlavně hokejové fanynky milují. Jenže jedné slečně se nelíbí. „Není vůbec můj typ,“ prohlásila Ornella Štiková (19), samozvaná celebritka, o které se poslední dobou hodně mluví v souvislosti se ženatým otcem jejího zatím nenarozeného dítěte. „Děkuju, bože, děkuju!“ napsal pak v reakci »Džegr« na svém Facebooku...

„Když jsem si přečetl, že nejsem Ornelly typ, a že by se mnou nikdy nemohla žít, padnul jsem na kolena a děkoval bohu,“ reagoval na slova Štikové, která se do hokejového krále navezla. „Nikdy se neožení, každá dívka s ním bude ztrácet svůj drahocenný čas. Nešla bych do vztahu s někým, kdo je takový mamánek jako on. Jarda by si měl vzít svou matku,“ řekla časopisu Blesk pro ženy.


„Zajímalo by mě, co ta těhotná devatenáctiletá slečna vůbec ví o smyslu života. Docela ráda bych si to poslechla. Co ona má vůbec co mluvit o člověku, se kterým se v životě nesetkala,“ čílila se Puhajková. Naštěstí Jágr vše bere s humorem a kvůli Ornelle hokeje rozhodně nenechá..

Aukce: Rytíři za statisíce!
Tak ty jsou vážně zlaté! O unikátní dresy kladenských hokejových Rytířů, ve kterých hráli v neděli proti Liberci, je v internetové dražbě nečekaně velký zájem. Za pouhý jeden den přešplhala úhrnná suma za všech 29 trikotů hranici 200 tisíc korun! Největší přetahovaná je na portále aukro.cz o Jágrovu osmašedesátku, za niž jsou dražitelé ochotni dát už přes 80 000 Kč. „Všechny peníze jdou na charitu, proto jsme to celé dělali,“ řekl Jágr. Dražit se bude ještě týden, během nějž se zlaté dresy změní v pomyslné zlato...

Facebook:gallery:false:false:false



Autor:  jík,kl

Přečtěte si
sugar2
5. 12. 2012 • 12:29

kromě podrazáků,zlodějů a hlupáků, a ono to přání pak "tolika moc" lidí bohužel asi týkat nebude....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.