Slavné páry: Alici našla Petra Jandu sestřenice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slavné páry: Alici našla Petra Jandu sestřenice!

Petr Janda s manželkou Alicí a jejich první dcerkou Anežkou.
Petr Janda s manželkou Alicí a jejich první dcerkou Anežkou. (Aha! – Martin Hykl)

Láska na první pohled. Ze začátku se nesnášeli, a pak se do sebe zamilovali. Z dlouholetých kamarádů se nakonec vyklubali milenci. Ano, i tak vypadaly začátky vztahů českých celebrit se svými drahými polovičkami, které si nakonec vzali. Pojďte se podívat jakým způsobem a za jakých okolností se naši »slavní« seznamovali…

Petr Janda (70) a Alice Jandová (29)

Vše začalo na koncertě Jandova Olympiku ve Valašských Kloboukách. A jak už to tak bývá, byla to jedna velká náhoda, osud... „Petrovo vystoupení jsem už jednou viděla, tak se mi ani moc nechtělo. Sestřenice mě ale přemluvila, tak jsem šla,“ uvedla Alice. Tehdy osmnáctiletá slečna padla rockerovi okamžitě do oka. Ochotně ji po koncertě dal svoje telefonní číslo. „Nevěřila jsem, že je správné. Ale sestřenice ho vyzkoušela a když uslyšela Petrův hlas, hned ten telefon položila. Pak mě Petr volal zpátky, pozval mě na víno a na večeři,“ popsala první rande Alice.

Jak to dopadlo?

Kapelmajstr Janda měl vždy slabost pro něžné pohlaví. První žena mu umřela na rakovinu, pak hojně střídal partnerky, až se oženil s Martinou. A třetí manželkou v pořadí je mu právě Alice. S ní má dcery Rozárku (5 měsíců) a Anežku (2,5). Z předchozích vztahů má ještě Martu (37) a Elišku (19).

 

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.